In A Mans World

Sporty

t-shirt/isabel marant, jeans/zara, bælte/acne, sneakers/isabel marant

Som menneske er jeg ikke specielt særlig sporty eller aktiv på motionsbasis. Det ville jeg ellers gerne bryste med at jeg var, men det ville være en direkte løgn. Men til gengæld er jeg meget mor, forstås på den måde at jeg elsker at lave god mad, have et pænt og rent hjem, så på den måde kan man jo også være aktiv. Men det hænder i perioder hvor jeg bare er en hvirvelvind eller har krudt i røven. Også kan jeg næsten ikke undvære at komme ud og røre mig, det er sådan at jeg sidder i bilen og glæder mig til at komme afsted. Jeg løber mest i de perioder fordi jeg kan få det til at hænge sammen med små indkøb, hvor JP får rygsækken på og er på cykel. Så får vi begge luft og får rørt os sammen. Faktisk har jeg i foråret og forsommeren løbet næsten 4 gange om ugen, men nu er det allerede begyndt at blive gråt og koldt 🙂 så lokker løb ikke rigtig meget. Ærgerligt, ja!

Men i år har sønnikes venindes mor og jeg meldt os til zumba. Jeg har ingen idé om hvad det er…. min kollega har gået til det og hun siger at det er en form for aerobic blandet med noget dans og at det var vigtigt ikke at have løbesko på. Så det bliver spændende på lørdag hvor det er første gang. Så må jeg se om det er noget der bider sig fast eller om det bare er totalt nitte. Målet er at finde en sport eller aktivitet hvor jeg synes det er sjovt og jeg kommer ud og får rørt mig.

Blusen er ny og det er bukserne også. Eller jeg har haft dem et stykke tid, men først vist her på bloggen. Det er bare et par ganske almindelig sorte denim jeans, men alligevel anderledes end hvad jeg plejer at gå med. Jeg sværger jo mest skinny black jeans. Men så spottede jeg disse på udsalg til næsten ingen penge, de er mere løsere og baggy i snit og på den måde mere casual. De er virkelig rare at have på og det er tit dem jeg hiver ud af skabet søndag morgen. Det er faktisk rigtigt rart at have et par sorte jeans uden at være helt skinny og heller ikke baggy som boyfriend jeans. Nu fortryder jeg lidt at jeg ikke også hapsede dem i den grå nuance 😉 ha ha…

I aften har vi en middags aftale med JP´s venindes forældre, ja samme mor som jeg skal til zumba med. Min mand er på forretningsrejse og hun har tidligere spurgt om vi skulle booke bord til stegt flæsk ad libitum på Kongemosen. Det passer mig fint, for så behøver jeg ikke tænke på mad til JP og mig. Det passer også fint at det er spejder dag i dag og det bliver altid så sent. Så det glæder jeg mig til. JP glæder sig allerede 🙂

SignaturChau

2 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

In A Mans World