Cashmere love

I got a new fur

cashmere trøje / hm, pelsvest / times up vintage, bukser/ zara, bælte / acne, støvler / bianco

I forlængelse af tøjet i går.
Jeg har siden sidste vinter ofte overvejet om jeg ikke skulle få en af mine pelsjakker syet om til vest. Jeg har haft 2 pels jakker og været rigtig glad for dem begge. Desværre er jeg en klovn til at sy og slet ikke pels vil jeg vove mig ud i, så det skulle gøres hos en buntmager. Men det blev mest ved tanken og som tiden gik, så tror jeg bare at jeg valgte at sige. “Det bliver squ nok aldrig til noget”. Senere fandt jeg ud af at den ene pelsjakke ikke havde det så godt, for den gik i “stykker” måske fordi jeg opbevarede den på loftet om sommeren. Ved ikke, men skindet krakelerede på den. Den anden jeg havde, solgte jeg. Det var ligesom en pelsjakke blev lidt voldsom på mig. Jeg har jo ikke verdens længste ben eller største korpus, så jeg synes lidt at jeg “forsvandt” i jakkerne når jeg havde dem på. Derfor var tanken om at få dem syet til veste også ret nærliggende. Det blev altså kun ved tanken.

Men for ca. 14 dage siden var jeg i byen med denne søde dame til frokost date og efterfølgende ose i byen. Vi var bl.a. forbi Times up Vintage og der fandt jeg denne fine pels, som jeg fik til en ret god pris. Sælgeren, som i øvrigt var en han, var enormt sød. Han fortalte at han tidligere på dagen havde haft 2 piger i butikken hvoraf den ene havde stået og fablet om at hun altid havde ønsket sig sådan en pels i over 1 time, hvor flot den var og at hun havde ledt efter sådan en i lang tid. Alligevel gik hun fra butikken om at hun ville tænke over det og komme tilbage. Så han var ret imponereret over at jeg blot efter 5 minutter kunne tage stilling og byde på den, at han valgte at sælge den til mig til en god pris, blot for at kunne se den anden piges ansigt når han sagde den var solgt 😉
Det er vist udtrykket “When you snooze – you loose” han tænker på. Så blev den min og jeg er meget mere begejstret for den som en vest version, som er mindre bombastisk. Hvad synes I om den? Er den ikke bare mig?

Jeg har allerede haft den i brug flere gange og hvis du følger mig på instagram chauthetiger, så har du nok set mig med den 😉

SignaturChau

8 Kommentarer

 • Han var nem at forhandle med:-) Fik vi ikke prisen en 500-600 kr. ned?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Jeg er den fødte forhandler 🙂 det må være min charme. ha ha..ja, fik den med 600 i afslag.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeres diplomatiske mægler hjalp nu også ved at foreslå, at I mødtes på midten;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Selvfølgelig 😉 Det var da klart.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du ser fin ud 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • johannes

  Jeg forstår godt, at du slås lidt, med tøjstørrelser. Min mor var ca. 1,55 og havde tit svært ved (bandede over), at få det til, at fungere, når hun købte tøj 🙂 Mange der læser din blog, er nok ikke klar over hvor bitte du er, for det ser man jo ikke på billeder. Men.. Det gør faktisks bare (synes jeg) at du ser endnu finere ud i virkeligheden.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cashmere love