Blændet

Jeg ku godt…

Jeg er blevet lidt forelsket i de her støvler fra Selected Femme model Sheena boot. De minder lidt  stil om Dr. Martens støvler også alligevel ikke. De her er med slangskind præget skind og en god kraftig sål. Jeg forestiller mig at den vil være perfekt til at gå det danske vintervejr i møde med og samtidig se smart ud. Vil nok bestille den i en nummer større og lægge en termosål i. Prisen er kr. 800,-

Tænke tænke 😉

SignaturChau

2 Kommentarer

 • Stine

  super fed støvle.. jeg overvejer selv at købe den på nettet. men vil lige høre dig om hvordan støvlen er i størrelsen, da jeg ligger mellem 38 og 39.. håber du vil svare på min tlf: 22346728

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   hejsa,
   jeg ved desværre ikke hvordan den er i størrelsen. Indlægget her er fra sidste år.
   Mvh Chau

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blændet