Busy busy busy

Body Shop i jule stemning

I tirsdags var jeg inviteret til en af de mest gennemførte og hyggeligste blogger event. Body Shop havde taget forskud på julens glæder ved at invitere forbi til julemandens værksted med gave indpakning, dekorering af honningkager, kringler, sne og julemusik. Der var julestemning overalt med fest og farver. Og farver det er der massevis af hos Body Shop. De er jo nærmest kendt for deres farverige emballager og ind pakning af deres produkter. Jeg fik derfra fyldt med energi og kom helt i julestemning til trods for det kun er starten af november. Jeg vil klart anbefale at tage en tur forbi. Det er virkeligt hyggeligt bare at gå rundt i butikken og prøve de lækre produkter.

Susann og Marianne som fortæller om Body Shop værdi grundlag og lækre produkter. Makeup stylist som viser og giver gode tips til hvordan julens makeup kan se ud og hvordan man kan bruge de forskellige produkter.

Da jeg var yngre..ahmm…var jeg stor fan af Body Shop, elskede især deres vanilje og mango butter cremer. Det var også tit butikken jeg var i, når jeg stod og manglede en lækker gave til veninder for det var altid et hit. Men som årene gik så kom Body Shop i baggrunden. Jeg blev ældre og ville have produkter som var neutrale og ikke overskyggede min parfume duft, også havde jeg en periode hvor jeg bare gik bort fra alt med dufte. Det var lidt ligesom at gense en gammel ven og vende tilbage til ungdommen. Dufte får mig tit til at erindre oplevelser og perioder i mit liv, så det var lidt sjovt. Det var fedt at gense de gamle kendinge og se at der er kommet en del flere produkter siden hen.

Mit syn på Body Shop ændrede sig i løbet af aftenen. Jeg var ikke klar over at de støttede op omkring en masse velgørenhed både herhjemme og i udlandet. Herhjemme kan du købe deres produkter og støtte julemærke hjemmet, hvor der er mange børn med svære kår som har brug for det. Desværre er der ikke midler til alle børn, så jeg synes klart at det er værd at tænke på når man står i butikken, lige at tage et par læbepomader med. Det har jeg gjort og de er simpelthen så skønne. Jeg tænker at de vil være perfekte at putte i blomsten som en værtinde gave. Også er der nogen i den anden ende som bliver glad.

Hele november og december støtter man Julemærkehjemmene med 10 kr. hver gang man køber en af de tre håndcremer eller læbepomader i vinterserierne. De koster 55 kr.

Den 14. december kan man også gøre lidt ekstra ved at runde sit køb op, så vil The Body Shop fordoble beløbet. Som tak får man selv en hjertesæbe.

Jeg blev faktisk rørt over at høre om de mange støtte projekter og donationer Body Shop har givet bl.a. til at støtte op for børns undervisning. De har støttet op med ombygning af 5 skoler rundt omkring i verden, hvor der er Community Fair Trade leverandører. Så ved du køber en gaveæske hos Body Shop hjælper du børn i lande som Ghana, Honduras, Nepal samt Nord- og Sydindien at få en uddannelse. Body Shop har også i alt den tid jeg har kendt dem været stor modstander af dyreforsøg og det kæmper de stadig for, deres leverandører bliver også nøje udvalgt så de er fair-trade certificeret.

Julestemning og sne. De lækre pakkekalendere med 24 låger med skønheds produkter. Kan fås i 3 prisklasser og jeg håber at der kommer en til mig. Overvejer selv at købe en 🙂 De er en succes hvert år og de er allerede udsolgt online. Men der er stadig nogle på Østergade. De ligger fra kr. 600, 800 og 1000. Værdien i æsker er meget mere end det æskerne reelt koster. Så det kan godt betale sig hvis man alligevel gerne vil overraskes.

Vi blev forkælet lidt til ganen med kølige drinks og canapéer og jule musik til ørerne. Det var en helt igennem hyggelig aften med søde værtinder og piger 🙂 Jeg vil anbefale I tager forbi en Body Shop og opleve stemningen og ikke mindst støtte gode formål. Også kan I samtidigt glæde en god veninde ved at skrive et postkort til hende og Body Shop vil overraske vedkommende. Helt gratis 🙂 det er til og med 14. november, mener jeg. Jeg tog forbi der i går aftes igen og fik lidt lækre sager med hjem. Bl.a. læbepomader og gaveæsker med lækre sager. I weekenden skal vi fejre JP og hans kusines fødselsdag og på søndag er vi inviteret til Mortens aften af et venne par (JP´s venindes forældre). En traditionen kan man godt kalde det efterhånden. Det er med hele svineriet, and med brune kartofler m.m – Mortens aften er en forskud på julens mad synes jeg. Så jeg har en lille værtinde gave fra Body Shop med til aftenens værtinde. Jeg er sikker på at hun bliver glad 😉

Skal I fejre Mortens Aften?

20131110-080306.jpg

SignaturChau

4 Kommentarer

  • Hvor ser det hyggeligt ud 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      Det var super hyggeligt og et af de hyggeligste event jeg har været med til 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har det præcis som dig mht bodyshop… dog vidste jeg godt, at de gør rigtig meget i hjælp til nødlidende.
    Jeg må vist heller kommet skridtet videre, lige som dig… og få gang i det der Body Shop igen 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      Jeg tror der er mange som har det som os med Body Shop. Tag en tur forbi, det er så hyggeligt og de har søde gaveæsker, som er perfekte værtinde gaver og julegaver 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Busy busy busy