Reebok high-tops

Coorporate with a red spot

t-shirt/isabel marant, bukser / filippa k, blazer/zara, lak stiletter / bymalenebirger

Solskin igen…dejligt. Det kan vi godt lide. Jeg har ligget med røven lige over vandskorpen…undskyld mit sprog. Men har haft eller har stadig rigelig at se til både på job og privat. Jeg klager bestemt ikke, men der er bare mange bolde at holde i luften på en gang i øjeblikket. I går lige efter job skulle jeg forbi Netto, fordi en kassedame glemte at give mig en af mine varer dagen forinden, sønnike skulle til svømning, men han ringer mens jeg sidder i bilen om hans venindes cykel er punkteret (men hvad kan jeg gøre), og hvad skal han skulle sige til svømmelæreren at de kom for sent? ikke nok med det skulle der også lige laves lidt mad, inden vi skulle til SFO møde kl 17.30!! Han kom hjem kl. 17.15 og vi smed lige lidt mad i hovedet inden vi drønede afsted igen. Jeg nåede heller ikke at spise frokost i går, så alene det så var mit blodsukker allerede langt nede.

Nogen gange kan jeg godt tænke om det er livet? ja, store ord. Men vi ræser frem og tilbage for at nå det hele, men jeg tænker om vi overhovedet nyder nuet og livet? For vi farer rundt for fra det ene og andet…måske lidt ubevidst uden at tænke på at nyde nuet. Jeg tror min mand kunne se at jeg er lettere ophængt, så han har inviteret til middag i aften på Sticks and Sushi. Det elsker JP. Så ordene herfra til Jer og mig selv …. gear ned og nyd nuet 😉

Husk I kan stadig nå at deltage i min Give Away på Medinas nyeste duft lancering.

SignaturChau

4 Kommentarer

  • Hvor ser du bare fin ud 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, nogle dage er bare ikke som planlagt. Men du ser nu lækker ud. Virkelig fin kontrast med jakkesæt og T-shirt den tror jeg at jeg kommer til at kopiere én dag.

    /Annette

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      Nej, man kan desværre ikke planlægge sig ud af alting 🙂 måske også meget godt nogen gange.
      Jeg er glad for at jeg kan inspirere her 😉 kopier endelig.

      /Chau

      Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Reebok high-tops