New In // lace skirt

David Andersen hairtools

Sidste mandag var jeg inviteret ud til Scandic Front hvor jeg blev introduceret for 3 produkter, som er lavet i samarbejde mellem couture designer David Andersen og HH Simonsen. David Andersen har designet tre couture hårstyling værktøjer til HH Simonsen: en hårtørrer, et glattejern, og et styling redskab specielt designet til langt hår. Især det sidste er nyt og ikke set noget tidligere. Det kaldes en Deep Waver og det kan lave de fineste bølgede hår, lidt som et crep jern. For alle 3 produkter er der lagt vægt på design, men også teknologien er der tænkt på. På Deep Waver og Glatterjernet er der på pladerne lagt noget “oil teflon coating’ som sikrer at håret ikke hænger fast under brug selv om der er brugt hårspray og begge produkter er udviklet med et højt ioniske effekt, som sikrer håret et blank overflade. Produkterne bliver lanceret om 14 dages tid og kommer til at koste kr. 899,- stk. og kan købes hos frisøren.

Det var som vanligt super hyggeligt med lækkert mad og vino og ikke mindst i godt selskab med de øvrige piger. David fortalte kort om samarbejdet og om modellernes tøj og bevæggrunde for valg af materiale. Jeg fik gramset godt og grundigt på alle 3 produkter og det er kram synes jeg. Vi fik hver en Wet Brush børste og den vil jeg på det varmeste anbefale. Den er seriøst god til at børste håret, selv hår som er filtret, uden at man føler det tager halvdelen med. Mit hår kan virkelig filtre ret så meget, så jeg er ret imponeret over at den bestod testen med mit hår. Jeg har prøvet en del hårbørster, men denne er klart den bedste til dato. Til trods for navnet kan den sagtens bruges i tørt hår. Faktisk er jeg så imponeret at jeg tænker jeg må have et lille lager til mig selv eller som værtindegave 🙂

Her et par glimt fra aftenen. Jeg fjoller lidt og viser mine 2 nye neglelakker fra Essie. Fotografen er søde Louise.

SignaturChau

8 Kommentarer

  • johannes

    Overskriften kunne lige så vel have været: “Hvis i har glemt, hvordan det er, at lege&have det sjovt, men lever et kedeligt voksenliv” 🙂 Du sparker så meget mås, Chau.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skønt… intet mindre..
    – og så fin du er med pelsvesten… den er bare så skøn og så meget dig 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      Tak Lise. Vesten er også bare dejlig og den er nemlig så meget mig 😀 grøn, fnuldret og lidt for meget. ha ha ha

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

    Sikke nogle gode billeder du fik taget 🙂
    Og ja det er altid så dejligt selvskab med os/jer piger 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dejligt event 🙂 Og du så helt fantastik ud 🙂 Tak for link <3 Og også tak for i dag, haha 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      Det var super fedt event og i godt selskab, og ikke nok med det at have en af verdens sødeste piger som fotograf 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New In // lace skirt