Grey on a grey day

Farver i min verden

uld underkjole/hm, cardigan / edith og ella, nederdel / isabel marant, alma leo støvler / acne

En af mine favorit årstider er helt klart foråret, for det er fantastisk med lyset, det grønne som begynder at spire, varmere vejr, forventningens glæde over at vinteren er forbi og vi går lysere tid i møde. Det er bare tiltrængt efter en grå vinter. Men når det er sagt så holder jeg af alle årstider, synes det er dejligt at årstiderne skifter.

I lørdags har manden og jeg brugt det meste af dagen på den totale forårs rengøring. Nok ikke den mest oplagte dag at gøre det for vejret var så fint, men ikke desto mindre fik huset en omkring. Manden fik allernådigst lov til at være udenfor ved at han fik pudset vinduer 😉 alle flader blev tørret af, vinterovertøjet og Kamik støvlerne røg på luftet, gulvvask, begge badeværelser fik en tur med afkalker etc. Jeg elsker når vores hus får sådan en omgang. Jeg synes det stresser af i min hverdag. Mine svigerforældre kom sagt fortalt på besøg til spisetid, så det betød jo at huset totalt viste sig fra sin bedste side 😉 Manden stod for forretten som var blinis med cremefraiche med rødløg på fint skåret ristet fransbrød. Jeg stod fra kl. 15.30 til 17.30 og lavede sushi rolls og sashimi. Jeg brugte hummer, kammuslinger, kæmperejer (ebi panko) og surimi. Mine svigerforældre blev  så glæden var stor da de ankom og vi fortale om aftens menu. Dessert fra vanille is med ægte vanille og store stykker chokolade, hertil jordbær og blåbær og lakridsovs. Mums! Det var simpelthen så hyggeligt at have dem på besøg og der blev spillet kort. Svigerfar fik set Dansk Melodi Grand Prix og jeg så den sidste del af det. Tillykke til Basim som skal repræsentere Danmark!

I går var jeg i svømmehal sammen med en veninde og hendes børn. Efterfølgende var vi to tøser i Ikea, fordi jeg var på udkig efter et nyt tæppe i tv stuen. Turen endte med at vi kørte ud efter stenovns pizza og hyggede hjemme hos os. Så fik vi også en kæreste weekend aftale i hus sammen med venne parret. Det har vi gjort for et par år siden, virkelig hyggeligt med spisning, cocktails og hygge til langt ud på natten og sluttede af på hotellets bar. Det havde jeg ikke regnet med da jeg stod op søndag morgen 🙂

Jeg håber I fik nydt det gode vejr i weekenden!

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grey on a grey day