Spring feelings

Søndags hygge

ternet sæt / zara, t-shirt / cos, bælte / inwear, ruskind stiletter / by malene birger

I går aften var vi til fødselsdagsfest hos min svoger, meget hyggeligt og med dejligt mad 🙂 se på instagram : chauthetiger, hvad vi fik. Det blev sent men heldigvis var vi inviteret til frokost hos mine forældre, så vi sprang morgenmaden over. Vi er lige kommet hjem fra lækker frokost hos dem og nyder at det er søndag. Tørretumbleren kører for sidste gang og hytten er gjort klar til en ny uge. Sønnike har sat filmen Alene Hjemme på og vi skal hygge med popcorn lige om lidt. Manden er rejst på forretningsrejse igen igen.

Her er jeg i mit ternet habitsæt fra Zara. Sættet fik jeg på sidste sommer, faktisk fik jeg bukserne først, fordi blazeren var for dyr. Men jeg var så heldig at finde den på udsalg i Japan med en besparelse på 70% så kom den med hjem i kufferten.
På fusserne de nye sorte ruskind stiletter fra By Malene Birger, de går bare til alt. Ruskind, enkelt, spids stilet og tilpas højde. Lige mig 😉
Kan I nyde det sidste af weekenden? Jeg skal poppe popcorn nu og hygge med JP. Vi skal hygge med film for vi er alene hjemme. Og filmen der er sat over er “Alene Hjemme” En klassiker som er set igen og igen, men stadig sjov.

SignaturChau

2 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spring feelings