Japanese Girl

Golden Cocktails for me please…


Lykken er også at kunne sidde udenfor på terrassen selvom solen er gået ned og manden har tændt op i bålet og gjort klar til lækre voksne drinks.

Smirnoff Vodka lanceret i april en ny vodka i deres sortiment. De valgte at kalde den Smirnoff Gold og det må siges at være ret passende navn for denne vodka. Det er den klassiske Smirnoff Red blot tilsat flager af 23- karat guld samt naturlig kanel. Jeg er vild med den, indrømmet…jeg er også en kvinde som elsker bling bling og denne her er bare som skabt til mig 😀 Jeg er og vil altid være en cocktail pige, øl er fint, men intet slår en god cocktail og slet ikke med gyldne dråber i. Guldflagerne flyder rundt i flasken og det gør den ret så fantastisk at se på. Hvordan de har båret sig ad med det har jeg ingen idé om, men det er festligt at se på.

Hvad brugte vi til vores drinks? min mission til drinks var at man skulle kunne se de smukke guldflager svømme rundt, når man fik dem serveret. Derfor skulle det være lyse og gennemsigtige drinks. Det endelig udtryk måtte gerne være lidt svævende og let som Smirnoff Gold.

Så det blev Smirnoff Gold med Lorina Pink Citrus Lemonade med masser af is og mynte. (Elsker allerede navnet og farven) Manden overdrev lidt med mynten synes jeg, så der kom noget op inden de blev hældt i. Nabokonen kunne vi høre var i gang med at oliere have møbler, så hun fik lige stukket et glas med på vejen med festligt grønt sugerør. Som hun sagde: “Det var godt nok lækkert, lige hvad jeg trængte til”
Den anden vi fik lavet var med Smirnoff Gold og Princip æblecider, også masser af is og enkelt citron skive i. De smagte begge vildt godt, lidt for godt, så glad for at vi bare var i haven 😉

Vi hyggede os med bål og popcorn. JP fik ingen drinks, men til gengæld fik han hjemmelavet hyldeblomst…yay. Det er ikke sidste gang at der bliver serveret Smirnoff Vodka Gold. Totalt sommerhygge og sommer cocktails. Alle flasker kan fås i Føtex.

Forresten så har jeg fået den fine hvide vase fra Orrefors af mine svigerforældre i fødselsdagsgave samt et mega stort unika fad fra Kosta Boda. Den flotte buket som står i vasen er markblomster plukket af JP og manden på deres cykeltur. Den er så fin og passer perfekt til vasen. Der er intet som står markblomster plukket af mine mænd i livet 😉

SignaturChau

2 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Japanese Girl