Maison Scotch Bikerjacket

AROS

I vores sommerferie kommer vi altid forbi et par museer. Det er noget manden og jeg godt kan lide at besøge. Det er vel også de få gange om året hvor vi er kulturelle 😉 I år blev det et museumsbesøg hos AROS i Århus og på Neues Museum i Berlin. Under vores ophold på Scandic Hotel i Århus lige her, var vi lige et smut forbi AROS. Jeg har været der en gang før sammen med svigermor for snart 3 år siden og jeg glædede mig meget til at se det igen sammen med manden.

Noget af det,  jeg holder ved AROS er bl.a. at det er et overskueligt museum, så man får ikke helt den fornemmelse at man bliver mættet af kunst og indtryk. Det er lige tilpas og deres udstillinger er af forskellige genrer og noget for enhver smag. AROS har også denne her fantastiske terrasse og Rainbow Panorama lavet af Olafur Eliasson,  som giver et helt fantastisk udsigt over Århus by og ikke mindst flot at gå i. Det var også ret varmt for vi var der på en af de dejlige sommerdage 😉 men heldigvis kunne man også nyde udsigten over Århus fra terrassen. Der ligger en hyggelig café, her nød vi et glas hvidvin og hyldeblomst i det gode vejr med en fantastisk udsigt.

Der er rigtige mange spændende udstillinger og her et udsnit af dem vi fik set. Vil du se mere må du på AROS. Se deres programmer her. Jeg vil på det varmeste anbefale AROS museum hvis du er på de kanter. Også ligger museum i gå afstand fra Århus by, så man kan tage forbi et af de hyggelige caféer, eller som os tage forbi Volden og shoppe i de små hyggelige butikker. Efter turen tog vi tilbage på Scandic Hotel og fik frisket os op inden vi tog på restaurant ET for at nyde et af de bedste mad oplevelser jeg har fået herhjemme. Så det var en perfekt afslutning på en fantastisk kærestedag ovenpå vores male hus projekt. Restaurant ET er en fransk restaurant i hyggelig omgivelser og super diskret service. Vi fik en super god, vist den bedste sommelier vi til dato har prøvet. Stedet har også det vildeste ostebord med franskeoste. Tjek også min instagram profil @chauthetiger hvor der er flere billeder fra dagen og hvad vi fik at spise.

Husk at deltage i min Give-away på et Scandic Hotel ophold for to her på bloggen her.

SignaturChau

2 Kommentarer

  • Jeg vil SÅ gerne besøge både Århus og AROS 🙂 Synes lidt af AROS minder om Guggenheim indvendigt 😉 Elsker bygninger. Er egentlig ikke så meget til kunsten..

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      Du skal se det. Det er et skønt museum med en fantastisk udsigt. Vi er både til kunsten og interiøret 🙂 de kører i øvrigt en sjov installation på AROS nu. Den skal du prøve hvis du kommer forbi 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maison Scotch Bikerjacket