Ferie minder

Black // White

nederdel /monki, sandaler og tørklæde/by malene birger

Jeg har virkelig nydt sensommeren i ugens løb og har faktisk nærmest kun haft sommertøj på og bare tæer i sandaler. Jeg nyder det virkelig så længe det varer. Det eneste ærgerlig er at jeg er på job og sidder indenfor det meste af dagen 🙂 mens solen bager udenfor. Men der er  da blevet et par dage, hvor vi har siddet på terrassen og nydt de sidste varme stråler.

Sådan så jeg ud en af ugens dage, iført en gammel plisseret nederdel og en plain t-shirt. Simpelt, men så røg mine nye sandaler på, som har rigelig med pynt og blink blink. Så synes jeg det andet skal holdes simpelt når der er så meget knald på sandalerne.

I eftermiddag får vi besøg af mine forældre og jeg har tænkt mig at diske op med hjemmelavet sushi. Det skal være lidt kræs i dag end det plejer for netop i dag blev de viet til hinanden for 41 år siden. 41 år!! det er fandme… mange år! Og det vil jeg gerne markere med lækkert mad og hygge med de nærmeste. Hav en dejlig weekend søde mennesker!

2 Kommentarer

  • Super lækkert outfit Chau… og dine sandaler er vildt skønne…
    Tillykke med forældrene – 41 år… ER vildt – vi har bryllupsdag på torsdag (15 år)… det lyder også lidt vildt ikke?

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      Tak søde Lise.
      Det er så dejligt med mine forældre. Håber også at det sker for manden og mig 🙂 Tillykke med Jeres bryllupsdag. 15år Wow!! sikke en bedrift 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ferie minder