Essie Fall kollektion 2014

Ferie minder

Jeg gik lige kort igennem mine feriebilleder fra i år. Her et par af dem jeg vil dele med jer i dag. Når jeg ser dem så fyldes jeg med glæde og lykkefølelse i kroppen over den fantastiske sommer vi har haft i år. Selvom de første 14 dage nærmest kun gik med at male huset, hvilket var ret træls, men overkommeligt. Og så fedt at se huset og det hårde arbejde vi har lagt i det, det er blevet så flot. Jeg synes tit jeg glemmer hurtigt og let glider man hurtigt ind i dagligdagens trummerum og ferien synes at ligge flere måneder tilbage. Men så er det godt (for mig) at se billeder og på en måde genopleve det igen. Også er det faktisk ikke så forfærdelig længe siden.

Billedet her er fra badebroen ved Risskov, hvor vi er nede for at bade. Stranden her løber jeg gerne en morgentur frem og tilbage. Min svigerinde og jeg fik også løbet en tur sammen og hun tog en dukkert i vandet efterfølgende.

Der vil jeg meget hellere hjem under den underdørs bruser. Drengene, JP og hans fætter elsker at stå under den varme bruser mens haveslangen spytter iskold vand ud. De er så herlige de unger 🙂 Her står vi tit splitterravende nøgen og bliver skyllet af for saltvand og sand mellem fødderne 😉 om vinteren er saunaen tit tændt så kan man lige komme ind og få varmen. I vinters løb drengene ud fra saunaen og lavede sprællemænd i sneen.

Det er vores lille anneks/hus når vi er på ferie i det jyske. Det er dejligt at have sit eget sted med bad og tv, et sted hvor man kan være sig selv og rode og gøre hvad man vil. På billedet er mit løbetøj og badedragt er henslægt over havestolene for at tørre. Der er friske tomater i drivhuset.

Manden og jeg har leget pic nic og det er altid hyggeligt, men vi er ikke typen som kan holde os i ro i længere tid. Så det er tit en kortvarigt fornøjelse 🙂 sagerne er sponsoret af Scandic.
Manden fik shoppet hos Harder i Århus, en rigtig herre-ekvipering, hvor jeg fik købt mig en Panama hat mens han havde travlt med at prøve tøj.

Her er manden og jeg på vej til Berlin på kærestetur. På vores vej dertil gjorde manden en detour, så vi landede i dette pragtfulde landskab. Stedet ligger inde i et skov område, så det er et sted man skal kende for at finde det, eller som os, som var så heldige at lande lige midt i det. Her er der flere hundreder gæs som gik og skræppede i takt med ænderne. Her fik vi spist en overdådig frokost i det fri med udsigt over vandet og ikke mindst ænder og gæs i stereo.

Jeg ved ikke hvad stedet hedder eller hvordan vi kom dertil, for det var som sagt bare en detour i forhold til hvad GPS sagde. Men hold op det var godt vi gjorde det. Området er jo billedskøn. Nogen gange kan det altså godt betale sig at lave en detour.

Hvad med Jer? Hvad har I lavet i sommeren?

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Essie Fall kollektion 2014