Vinder af Scandic ophold

I am a Tweed Lover

tweed kjole / hm trend, tweed jakke / zara, sandaler / crocs, guld øreringe / chanti.dk

Jeg har altid haft en kærlighed for tweed. Min første tweedsag var en lille jakke fra Inwear. Vil skyde den efterhånden er ca. 15 år gammel. Den er vist på bloggen her og jeg elsker den. Den er i det klassiske snit og den kan bruges til det meste. Den er mere sådan em efterårsting, da tweed er et kraftigere materiale og varmer godt. Og det havde jeg vist glemt alt den dag jeg havde min nye tweed kjole på. Jeg var til fødselsdag i den hos min svigerinde og heldigt for mig, at jeg netop den dag havde jeg ryddet lidt ud på i garderoben. Og havde en pose med 4 kjoler til hende. Måtte “låne” den ene kjole igen 🙂 for var ved at smelte i denne kjole. Så nej, det er ikke en kjole jeg skal have på en varm sommerdag.

Begge ting er nye og købt på udsalg. Jakken fra Zara har jeg kigget langt efter og fik den gramset i butikken sammen med en veninde. Men holdt mig i skindet på daværende tidspunkt. Men da den var sat ned fra 699,- til 229,- så var jeg ikke længe om at klikke den hjem. De er i baseball snit og samtidig noget chanel ´ish vibe over sig med lommerne og materialet. Tror ikke at ZARA fik solgt særlig mange af dem, ikke pga. af snittet, men pga. farven. Tror der er mange som bliver skræmt af den gule farve og hopper fra. Heldigt for mig at jeg fra naturens hånd er lidt “kinesergul” 😀

Så der røg 2 tweed sager ind i garderoben i sommerens løb og begge ting har jeg brugt flittigt i min ferie. De var nemlig med til Berlin og Hamborg. Især jakken har været brugt en del for den kan bruges over det meste og var med som tro følgesvend når vi var afsted om aftenen. Jeg kan rigtigt godt lide tweed, selvom det for mange opfattes lidt morfar agtigt og oldfashioned, men jeg synes der er noget hyggeligt og klassisk over det.

Du kan stadig nå at deltage i min surprise give-away lige her.

Husk du kan følge bloggen via bloglovin her.

SignaturChau

4 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinder af Scandic ophold