Hallo Sailor!

SemiBasic

Jeg blev inviteret ud af de søde piger hos InsidePR for ikke så længe siden. Vi mødtes på en husbåd for at opleve SemiBasic lækre produkter. Bag mærket står 2 seje piger som mødte hinanden under deres barsel, deres drøm og vision om at lave lækre kvalitets produkter til overkommelige priser gjorde at de valgte at sige deres faste jobs op og begynde på egne ben. Man må sige de har gjort det ikke mindre end fantastisk. Jeg tager virkelig hatten af for folk som tør springe ud i det og udleve deres drøm. De er allerede nu i gang med anden runde af deres sortiment og har lært meget af den første periode de har eksisteret. SemiBasic er et mærke som laver lækre produkter til boligen, som strækker sig lige fra viskestykker og kar klude til håndklæder, tæpper og sengetøj. Pigerne går op i detaljer og lægger ikke skjul på den personlige tilgang til deres kunder. De pakker sagerne i små stofposer med deres logo og gerne en håndskrevet hilsen. 

Under eventet hapsede jeg et babysæt i egyptisk bomuld. Det er til min lille nevø Carl, som blot er 3 uger gammel. Jep, jeg er blevet tante igen. Selv har jeg bestilt 2 sæt hjem også i egyptisk bomuld med sort bort. Min mand har stor erfaring i sengetøj, fordi han engang har stået i butik, hvor de solgte luksus sengetøj. Vi har noget sengetøj i egyptisk bomuld og det er simpelthen noget af det skønneste at ligge i. Vi har haft det i mere end 10 år og med tiden er det selvfølgelig også blevet slidt, så det er dejligt med noget nyt. Jeg har købt dette, hvis nogen skulle være nysgerrige 🙂 Jeg er også helt vild med SemiBasic sengetæppet.  Puderne måtte også gerne flytte ind, begge dele må være gave ønsker for nu.

SemiBasic forhandles kun online nu, men pigerne er også friske til homeparty hvis man ønsker dette. Når jeg tænker på SemiBasic er det synonymer som hverdagsluksus til overkommelige priser, klassisk design med et tvist hvor det er detaljerne som gør en forskel. Og tit er det den lille forskel som gør hele udslaget 😉

2 Kommentarer

  • Fie

    Sikke lækre sager. Tak for tippet – det kunne da være at sådan et sengesæt skulle på ønskelisten 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      De laver nemlig ret lækre sager. Ville ikke være dårligt at få sådan et sengesæt i gave.
      Der er jo ikke længe til jul 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hallo Sailor!