Give-away // KNORR og fad fra le creuset

Sushi hos Letz Sushi

Jeg er en sushi lover, indrømmet! Kan faktisk leve af det hver dag hvis jeg kunne. Jeg laver det tit som I sikkert har set som her eller her. Heldigvis er det noget alle i familien kan lide, så gør det ikke noget at det kræver lidt mere end en omgang lasagne eller pasta med kødsovs. Med tiden er jeg blevet ret god til at stå og hygge med det. Men der er jo ikke noget bedre end at få det serveret og endda nyde det sammen med manden helt alene. Og det var, hvad vi gjorde i efterårsferien, mens JP var på besøg med overnatning hos mine forældre. Vi så lige vores snit til at komme ud på kærestetur med en omgang sushi på menuen 😉 Manden arbejder i København, så det var oplagt at mødes ved Torvehallerne og spise hos Letz Sushi på hjørnet ved Nørre Farimagsgade. Det er ikke første gang manden og jeg har lavet det stunt før, det er nemlig lidt hverdagsluksus uden at vælte budgettet 😉

Vi valgte de høje stole ved vinduet med udsigt over det Københavnske byliv, her kan vi følge med bylivet, mens solen langsom gik ned. Vi sad også her sidste vi var der. Vi er meget glade for ruller og sashimi (rå fisk) og fra menuen valgte vi sashimi med tatar, sashimi (med laks, tun, hvidfisk), 2 kammusling toppet med sort sesam, 1 Letz Signature roll og 1 dagens roll. Vi valgte begge at få grøn te til og manden en øl. Min favorit fra aftenen var helt klart deres signature roll, fordi den var knasende, velsmagende, elsker at de har puttet en tempura (friturestegt) reje i rullen. Vi spiste for ialt 495,- hvilket jeg synes er rimelig for en middag ude for to.

Næste gang skal vi have sønnike med. Han synetes det var snyd at mor og far spise sushi ude, og han ikke var med 😉
Du kan læse meget mere om Letz Sushi her. Her kan du finde den nærmeste Letz Sushi  restaurant i nærheden af dig, ose i deres menu og reservere bord.

Husk I stadig kan nå at være med i konkurrencen om et lækkert design kit som jeg udlodder på bloggen og samtidig deltage om en rejse til New York.


Oplevelsen er sponsoreret, holdninger mine egne
.

Smukke Frederiksborggade. Billedet taget ved Torvehallerne på vej til Letz Sushi.

6 Kommentarer

 • Der er ikke noget bedre end en kærestetur væk fra stress og jag, selvom det kun er en time eller to 🙂 Elsker også bare sushi og har selv lige spist samme sted. Sad godt nok i sofaen, men det var også mørkt. Ellers er det da et perfekt hjørne! 🙂 Og jeg er også helt vild med Ebi Tempura 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Nemlig der er ikke noget bedre at blive forkælet i byen. Ingen opvask 😀 ja, jeg så godt du også havde spist der og det så også lækkert ud. Prøv vinduet næste gang du er der 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iiiih det ser så lækkert ud! Og nu har jeg lige født og er derfor knap så bange for hvad jeg spiser.. men restauranterne er kun på Sjælland? 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   åhh… kan godt forstå du vil forkæles efter fødsel. æv, der ikke er nogen restauranter i nærheden af dig 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis du kender et lignende sted i nærheden af Århus, modtages gode råd gerne!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Jeg ved der findes mange gode sushi restauranter i Århus, men har ikke spist på nogen fornylig. Men jeg har hørt godt om denne:
   OISHII WOK
   Nørregade 38
   8000Aarhus C
   Tlf. 86888816

   God tur!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Give-away // KNORR og fad fra le creuset