New In // Seeing Stars

Har du en uniform?

max mara blazer || hm top || isabel marant nederdel || acne alma støvler

Har I en uniform? Altså sådan et sæt, der bare altid virker? Jeg har selv et par uniformer, som nødvendigvis ikke behøver at være akkurat de samme ting hver gang, men mere en model at gå efter. Jeg har to:

 • Casual hverdag eller weekend – Skinny jeans, t-shirt eller strik, en rå læderjakke, bomberjakke eller blazer. Ofte er det sneakers, stiletter eller grove støvler alt efter vind og vejr. Som herher, herher, og her.
 • Pænere hverdag eller arbejde – Nederdel (som her, gerne med flæser) eller en tubenederdel, bluse eller skjorte evt. med en pelsvest eller jakke/blazer over og tilsat ankelstøvler eller pumps som her, her, herher og her.

Tit er det en kombi af de to modeller og jeg afviger selvfølgelig også for at prøve nyt. Ovenstående er meget basis modeller, men jeg elsker stadig at blande print, materialer og stil arter sammen, så der bliver en kant. Så jo jeg afviger ofte, men det er nemt og rart at have sådan nogle outfits, der ikke kræver så meget og jeg ved personligt at det fungerer for mig hver gang.
Ovenstående er jeg i en af mine “uniformer” i form af en flæse nederdel, top og en blazer. Prøver ihærdigt at holde styr på tøjet og håret i blæsevejret 🙂

Har du en uniform som du vender tilbage til?

Ps. jeg har linket lidt til ældre outfit som er vist på bloggen 🙂 Er der et bestemt outfit som er din favorit, må du gerne kommentere det? knus og tak.

5 Kommentarer

 • Ida

  Er sort en uniform? 😉 Så kan jeg vist godt skrive under på det hihi 🙂
  Men ja jeg kan vist ikke komme uden om, at der også er outfits som jeg føler mig mere tilpas i, end andre og de kommer ofte på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • hmm lidt har jeg… jeans, T-shirt og sneakers… det synes jeg faktisk altid fungerer og så er det vildt behageligt at have på.
  Jeg forsøger så at finde nogle lidt sjove T-shirts… så det ikke bare bliver helt basis…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Det lyder også som en af mine favoritter, det er vigtigt at det er behageligt at have på.
   God idé med sjove t-shirt, især dem hvor der står noget sjovt på som folk lige skal læse 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min uniform er jeans, flade støvler og en strik, i den kolde tid i hvert fald 🙂 Synes det her sæt er utroligt lækkert, så det kunne godt være min favorit 🙂 Jeg er klart mest til sort og blonder..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Det er også altid en succes både når det er koldt og lunere i vejret 😉
   Tak søde, det er jeg glad for du synes.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New In // Seeing Stars