Cremer til min hud

Om at have lidt for meget …

ganni nederdel (lige her) ||  max mara blazer || deichmann bikerstøvler (lige her) || jørgen simonsen x louis nielsen briller || julie sandlau x pieces øreringe (lige her)

Mit outfit er fra sidste uge. Jeg er simpelthen så glad for mine støvler fra deichmann, og det er tit dem jeg griber ud efter om morgen. De er bare så forbandet cool med quiltet og nemme at style med. Også er jeg ikke ømme omkring dem, for de kan sagtens klare en omgang vand. Derfor er de skabt til årstiden vi har nu.

Pt. har jeg mega travlt og drøner rundt for at nå det hele, men prøver også at være god til at sige fra på enkelte ting, såsom events. (Det er jeg ret dårlig til) Æv, sådan er livet, man kan bare ikke nå det hele. Kan godt mærke at nogle gange så slår hjertet lige en tand for hurtig og jeg kan være kort for hovedet derhjemme. Og det ønsker jeg ikke at være, for sådan er jeg ikke som person. Når det sker, så ved jeg at der skal skrues ned for plusset, selvom jeg er en pige som godt kan lide at have mange ting kørende på samme tid. Jeg kan holde til det i en periode, men det er ikke sund for mig, hvis det er over en længere periode. For det har det været denne gang. Men jeg nyder det også samtidigt, for alt sammen er skønne ting jeg nyder at gøre og derfor også træls når jeg ikke kan nå det hele.

Jobmæssigt, så har jeg også en del at tænke over og beslutninger som jeg skal tage. Gode ting, som er kommet til mig, men som jeg ikke ved, om jeg er klar til at spring ud i. Alt det tilsammen gør at jeg føler der er 80 ting at tænke på. Nogen gange ville jeg ønske der var en som kunne se frem i tiden og tage de rigtige beslutninger. Men det er der ikke og det er kun mig alene som kan træffe den.

Det var lige lidt update fra mig og om mig, hvordan jeg har det lige nu. Lige nu er jeg både glad, i tvivl, træt, fortrøstningsfuld, positiv og der kommer til at ske nye ting på bloggen, som jeg glæder mig til at fortælle Jer om. Lidt lav praktisk så spekulerer jeg på, hvad jeg skal finde på at lave til på lørdag hvor vi er inviteret til sammenskudsgilde i forbindelse med Mortens aften sidste uge. Min opgave er at stå for desserten til 12 voksne og 11 børn 😀 lige mig.

3 Kommentarer

 • Hvor ser du skøn ud – Er helt vild med nederdelen, striber er bare det lækreste..

  Det lyder til du har en masse at tæke på, men spændende med jobbet og kender det alt for godt med ikke kan kunne sige fra, man vil gerne det hele 🙂 <3 Pas på dig selv ..

  / Liselotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kender desværre alt for godt til sådanne perioder, hvor man gerne vil nå det hele, men bare ikke kan. Bare husk at passe godt på dig selv også (:
  – Du ser til gengæld rigtig skøn ud! (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Godt at du er opmærksom på, når livet lige går for stærkt… og trækker lidt i bremsen… det er jo faktisk det vigtigste at kunne…
  Rigtig god weekend.. håber du kan få tid til lidt afslapning 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cremer til min hud