Ønsker til hjemmet

3. advent – Vind med Betterfelt

Jeg beklager at 3. advent kommer lidt sent. Men efter en hård julefrokost i fredags og vi blev inviteret til middag hos vennepar lørdag, så har det været lidt hårdt. I dag har vi cyklet små 20 km, blot for at komme ud i det dejlige vejr og røre sig. V fik hentet sønnike og nevø på stationen efter en weekendtur i Århus. Kørte nevø hjem og blev til spisning, så er lige kommet hjem.

Men her kommer det jeg gerne vil dele med Jer. Kan I huske jeg skrev om de lækre fairtrade sutsko fra Betterfelt lige her. Vi er simpelthen så glade for dem. Det er dem jeg træder i om morgenen når jeg står ud af sengen og også dem når vi sidder i sofaen om aftenen. De er nemlig super dejlige at have på og holder mine fødder varme uden at de bliver overophedet. Også er de ikke mindst festlige at se på. Man bliver bare glad af dem.

Betterfelt sutsko er fairtrade sutsko og er af dansk design. De bliver produceret på eget værksted på Katmundu i Nepal og her er der 80 damer tilknyttet. Sutskoene er lavet af 100% naturlig uld, som skulle kunne optage fugt bedre end andre materialer. De skal blot luftes en gang imellem, men kan efter sigende også vaskes i hånden hvis man synes de trænger til det. En lille detalje ved hvert sutsko er at der er syet en signatur tråd i hver og en på siden, så man kan se hvem som har håndlavet sutskoen.

Min mands faster var forbi til middag i tirsdags og blev ellevilde med dem. Så meget at jeg ved hvad der også ligger under juletræet hos hende derhjemme 😉 jeg kan kun sige at de vækker meget glæde og varme i en kold tid.

Jeg har i samarbejde med Betterfelt fået muligheden for at udlodde denne 3. advents give-away, som giver en heldige læser til at udvælge et valgtfrit par hos Betterfelt. Er sådan et par futter noget for dig eller til en du har kær kan du deltage i lodtrækningen ved at

1.  Følge mig på bloglovin her: thetiger.dk  gerne give indlægget et lille ♥  hvis I har lyst.

2. Følge mig på Instagram her: chauthetiger

3. Klik ind på Betterfelt og udvælg Jeres favorit design og str., derefter smide linket ind i kommentarfeltet, så jeg kan se, hvad I ønsker Jer.
Jeg trækker en heldig vinder på lørdag d. 20. december.

Konkurrencen er slut. Det blev Rikke H som blev den heldige vinder.

indlægget er sponsoreret af Betterfelt ved at udlodde et par.

 

24 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ønsker til hjemmet