"De Tre Musketerer" - Østre Gasværk

new in // Harlekin kjole

weiz kjole (lige her) || weiz bælte (lige her) || balenciaga støvler

Kan I huske mit besøg hos butikken Weiz, hvor jeg var fuldstændig solgt i de fineste farverige kjoler og universet som Weiz repræsenterer? Læs mit besøg her. Jeg gik ikke tomhændet derfra, for jeg faldt pladask for den harlekin-mønstrede kjole med små stofbetrukket knapper som matcher kraven. Det er sådan små detaljer jeg lægger mærke til og elsker. Jeg valgte at sætte et bælte med glitter i taljen, for at fremhæve taljen samtidig med at bæltet giver kjolen lidt hverdags glam.

Jeg lovede jo at der ville komme en lækker give-away i samarbejde med Weiz. Den kommer på søndag 2. advent. Så husk at kigge forbi, når jeg skyder den i gang. I mellemtiden klik forbi Weiz.dk og se det smukke udvalg. Jeg har fået lov til at forkæle mine læsere med en rabatkode, som virker frem til d. 31. december 2014. Koden hedder Weizelskerchau-thetiger som giver 20% på alt på siden, også udsalgsvare. Kig forbi Weiz og find en kjole til julefrokosten, mor eller veninde i julegave. Og husk at kigge forbi på søndag hvor der er en give away på højkant.

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"De Tre Musketerer" - Østre Gasværk