3. advent - Vind med Betterfelt

Wearing some of my favorite

acne cardigan (lige her) || ganni nederdel (lige her) || bella mode ponyskind støvler (lige her)

Så blev det mandag og sikke et skøn vejr vi har haft både lørdag og søndag. Lørdags vejret gik jeg desværre glip af for havde lidt “ondt i håret” 😀 Det blev en lidt våd julefrokost i fredags, men hold op det var sjovt. Det er længe siden vi har givet den så meget gas, så alle fik “ondt i håret” og i dag mandag har vi virkelig grinet og talt om en fed aften.

Her er fra en af de dage hvor solen skinnede fra en blå himmel. Og det var også dagen hvor jeg luftede mine nye ponyskind støvler. De er fra bella moda shoes, lavet i det lækreste blødeste skind. Jeg er vild med dem, for de giver mit outfit et råt udtryk, her sat sammen med med stribet nederdel og vamset strik i en kold tid. De minder lidt i stil om mine gamle Dr. Martens støvler og alligevel ikke. For imodsætning til Dr. Martens støvler så skal de her ikke gås til, skindet er smidigt og smyger sig til foden og så vejer de næsten ingen ting. Så ingen hård hård eller røde skarve sår her. Jeg har før fortalt at fodtøj som vejer et halv ton er totalt no-go for mig, går en lang bue om fodtøj som er klodset og tungt.

Jeg var forbi bella modas lille, men hyggelig butik på Fiolstræde og det var også der jeg faldt for støvlerne. De har ret mange fede læder støvler, faktisk var der 3 par, som godt måtte flytte med hjem 🙂 så butikken er et besøg værd. Alle deres sko og støvler er ret lækkert forarbejdet i læder kvalitet. De har en online shop lige her, hvor der er fri fragt, også retur.
Min nye støvler er pt. mit foretrukne valg af støvler for de er gode til at holde mine fødder varme i betragtning af, de ikke er foret med tykt foer, også kan jeg bare godt lide at de er nemme at tage på netop fordi de kan lynes ned i siden. Kender du bella moda shoes? Læs mere om dem her forneden.

Følg bella moda facebook her og se hele kollektionen her.

6 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3. advent - Vind med Betterfelt