Lørdags overraskelse

mine favorit rense produkter

Lige i øjeblikket er yndlings renseprodukt denne fra Vichy til ansigtrens og L´oreal til øjemakeup. Den er fra L´oreal har jeg brugt i en årrække og til trods for jeg prøver flere forskellige øjnemakeup fjerner er det altid denne jeg vender tilbage til. Den er drøj, renser blidt men effektiv uden at man skal gnubbe. Som forhenværende kontakt linsebruger var det også den foretrukne, mine øjne bliver nemlig ikke røde og efterlader ikke huden fedtet. Men føles ren og klar til creme. Prisen er også budgetvenlig.Så det er en kending for mig og ikke noget nyt.

Tilgengæld er jeg vildt positiv overrasket over Vichy Pureté Thermale 3 i 1 for sensitiv hud. Det et et nyt produkt for mig. For normalt er jeg slet ikke til produkter hvor der står 3 i 1 produkt, så går jeg gerne en lang bue udenom. Men denne har virkelig været en positivt overraskelse. Den renser og fjerner makeup med et snuptag. No kidding! Jeg kommer det blot på en vatrondel og med det tørrer jeg blidt makeup af og jeg kan med det første strejf allerede se at alt ryger af. Evt. rester fjerner jeg blot med en skin tonic. Huden føles frisk og ren, uden at stramme. Det synes jeg altså er fantastisk. Den indeholder Vichy kildevand og ekstrakt af rose, er samtidig uden parabener. Jeg har faktisk også i en håndevending fjernet øjenmakeup med det og her er den også fantastisk. Jeg er virkelig fan at dette produkt! Den gør virkeligt det jeg ønsker og mere til, let og hurtigt. Og min hud elsker den 🙂

Den koster kr. 125,- og kan købes her.

En ny hjemmeside jeg har opdaget er fantastisk er Lookfantastic Beauty – se mere HER

Jeg har fået Vichy til test, men holdninger mine egne.

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lørdags overraskelse