// sporty in black Swan

Jeg elsker også at snacke på arbejdet

Har du også en sød tand som mig? For mig sker det tit når klokken slår 14, så kan jeg godt trænge til noget sødt og lækkert, hvis der ikke er kage eller andet på kontoret. Vi ved alle at det ikke er sundt, ja ja…men jeg giver mig selv lov en gang imellem, da jeg har erfaret min krop også har det behov. For jeg er ikke den store slik spiser normalt (som overhovedet ikke) og drikker meget sjældent sodavand. Jeg vil meget hellere have vand og et stykke frugt eller en “energikugle”. (Skal nok skrive mere om det senere) Men når den så craver det (især når det månedlige er på vej) så giver jeg kroppen det den vil have. Når jeg tidligere har været stærk og undgået det, men med det resultat at jeg fik kraftige menstruationssmerter. Det får jeg ikke mere eftersom jeg giver den lov, når lysten melder sig. Jeg skal ikke gøre mig klog på om det er derfor smerterne ikke kommer, men jeg har erfaret at det virker på min krop. At give lov istedet for at være afholden, når den melder sin lyst, specielt når det ikke sker regelmæssigt. Du er den som kender din krop bedst.

Men det er ikke ligegyldig hvad jeg putter i når det så sker. Her synes jeg at Nutrilett er et godt alternativ til MARS baren eller slikposen. På billedet ser du mit lille lager jeg har på arbejdet 🙂 på den måde undgår jeg også at manden og JP spiser det når jeg ikke er der. Nu er det bare kollegerne jeg skal holde øje med 😉

Nutrilett Smoothies er med vitaminer og mineraler samtidigt med at de indeholder et højt proteininhold. Ikke nok med de smager godt, så tager den også den lille sult, så på den måde kan jeg holde kalorierne på afstand. De kan fås i to lækre varianter – Nordic Berries og Rich Chocolate. Jeg opbevarer dem gerne på køl, så de er dejlige kolde og friske.

Nutriletts barer synes jeg også er ret lækre til den lille sult og når man er lidt lækkersulten. En bar skulle eftersigende indeholde alle de næringstoffer, du har brug for og kan være et måltidserstatning. F.eks. som et diætprodukt for de indeholder omkring 200 kcal. Jeg elsker mad alt for meget til at jeg vil erstatte et rigtigt måltid med en bar. Men så ved du det, hvis du vil være på diæt eller som mig bare have god samvittighed ved at spise en lækker snack bar. De fåes i øvrigt i 7 varianter.

Alt det skriveri har bare gjort mig lækkersulten. Nupper lige en bar 🙂 Kender du Nutrilett?

Indlægget er lavet i samarbejde med Nutrilett

SignaturChau

3 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

// sporty in black Swan