Vind lidt lækkert ...

70´vibes me

Bruuns Bazaar gedeskindscoat (Similar HERE) || Trend flared habitbukser HER || Acne loma boots HER || Daniel Wellington ur HER

70´er viben er over os på modefronten og vi er igen tilbage til 70´erne modemæssigt. Nu er det ruskind, frynser, kernelæder sandaler, brede brune bælter og de flared bukser, som regerer i stor stil (igen) bølgen har været over os for ca. 10 år siden. Vi ser printet skjorter, bondebluser, silketørklæder og store hatte med brede skygger. Jeg tænker tilbage til Jackie Kennedy og finder inspiration fra den tid.

Trenchcoat i ruskind er et af årets key items og Gestuz har lavet en fantastisk version, som allerede er udsolgt, så jeg kan desværre ikke finde noget link til den. Jeg har til gengæld fundet min ruskind frakke fra gemmerne. Den har mere end 10 år på bagen og jeg har ikke haft den i brug de sidste 5 år. Den vækker minder og jeg er glad for den blev gemt i skabet. Nogle gange skal man bare være tålmodig så dukker de gode gamle sager ud igen og er guld værd. Den er lavet i det blødeste og lækreste tynde gedeskind.
De flared bukser er nye og er fra H&M Trend. Jeg er fan af deres Trend afdelingen, de laver gang på gang pletskud og det gør de altså også med de her bukser. Jeg har faktisk et par gamle (ca. 13år) som ligner dem ret så meget, men de er lavtaljet og kvaliten slet ikke så lækkert som de her. Dem jeg har på er  i et kraftigt habitmateriale og højtaljet, anno 2015. De sidder som skræddersyet på mig.

Jeg har mit nye ur på og har haft det på lige siden jeg fik det ind af døren. Det er så fint, enkelt og klassisk. I kan ligenu få 15% rabat hvis I bestiller et ur fra Daniel Wellington, I skal bare bruge rabatkoden inden betaling –thetiger – og den gælder frem til den 30. april. (Der er fri fragt på deres ure)

SignaturChau

8 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind lidt lækkert ...