Er det ok at være stolt?

Energyballs ♥

Mandag igen…weekenderne flyver bare afsted. Min weekend har været begivenhedsrig og fuld knald på. Fredag som sagt til mandens afskedsreception, herefter til parmiddag hvor vi kom sent hjem. Lørdag gik med lettere tømmermænd, oprydning og praktik. Det var meningen at vi skulle ud og løbe, men nej. Vi nåede dog en cykeltur, men hold op hvor kroppen spændte ben. Det var alt for hårdt, så jeg måtte tage en skraber efter badet. Om aftenen videre til fødselsdagsfest hos min svoger, hyggeligt og igen til sen aften. Søndag brunch hos mine forældre. Ja, så var jeg altså flad, men nåede at støvsuge hele hytten og vaske køkkengulvet så sveden piblede frem 😉 nå … jeg håber du har haft en dejlig weekend.

Min kollega havde for et par uger siden medbragt de lækreste kugler og dem måtte jeg altså bare have opskriften på. De smager helt fantastisk, og jeg har allerede lavet 4 portioner på blot 2 uger…ups…men de smager himmelsk. Jeg er allerede begyndt at lave  om på opskriften. Opskriften har hun fundet hos madbanditten.dk og den vil jeg dele med dig.

 • 10 dadler
 • 100 g tørrede abrikoser
 • 100 g hasselnødder (eller anden nød)
 • ca. 1,5 dl kokosmel (almindeligt)
 • 1 spsk kakaopulver
 • 1 spsk lakridspulver
 • 0,5 tsk vaniljepulver
 • lidt salt
 • 50 g kokosolie, smeltet

TIP: byt appelsinskal for:

 • skal af øko appelsin
 • 1 spsk peanutbutter
 • 1 spsk brunkagekrydderi

 

SÅDAN 

Udblød dadler og abrikoser hvis du synes de er hårde ved at hælde kogende vand over dem i en skål i 5-10 minutter. Er de bløde og saftige, behøves det ikke. Jeg brugte første gang kun mandler og de øvrige gange havde jeg en nøddeblanding, som fungerede super fint også. Jeg har ikke nogen foodprocesser, jeg bruger blot en almindelig brødkniv og hakker nødderne fint. Det samme gør jeg med abrikoserne og dadlerne.

Put det hele ned i en foodprocesser hvis du har en. Jeg puttede mine ingredienser i en margrethe skål samme med de øvrige ingredienser. Jeg har alle gange brugt lakridspulver, for det er jeg selv glad for. JP er mindre glad for det, så jeg tog en lille portion fra til ham.

Så brugte jeg min stavblender for at få det hele til at blive en fedtet masse. Massen rulles i kugler og herefter rullet i kokosmel. De kan spises med det samme, men personligt synes jeg de er bedst afkølede.

Men pas på for de er gode, for mit vedkommende er det slik for mig. Så kan drengene selv beholde deres slik skål. For jeg vil meget hellere have de her Energy balls ♥ Jeg er blevet afhængig af dem og skal faktisk have købt ind til at lave dem i aften 😀

SignaturChau

7 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er det ok at være stolt?