//Mit nye ur og rabatkode

//Friday yay…

bik bok tunika || by malene birger støvler (here)|| omega constellation ur

I dag har der været solformørkelse, og ærligt talt er det gået over mit hoved. Det eneste jeg har bemærket som er vejrrelateret er, at det har været en grå dag. En kedelig dag ovenpå en pragtfuld solskinsdag i går. Det er synd for dem som havde glædet sig til at se en rigtig solformørkelse. Har I været ude og set det ? og var der noget at se?

I går var jeg iført min gamle, men elskede kjole/tunika fra Bik Bok. En altid sikker vinder sammen med mine by malene birger støvler, som jeg var så heldig at finde på udsalg. Haps, de har lavet dem igen i år, dog med frynser, ellers fås de i en flot cremefarvet uden frynser (HER) Bemærk de er små i størrelsen.

I går eftermiddag var jeg til et hyggeligt event hvor jeg blev præsenteret for Babyliss 3 nye lanceringer som de kalder “secret” . Nogen af Jer kender måske allerede Curl Secret, men nu har de opgraderet motoren med en større kraft og som laver de smukkeste krøller. Den nye model hedder Curl Secret – Curl Secret IONIC. Teknologien med IONIC laver de smukkeste blanke krøller åhhh…slut med tunge og ømme skuldre inden en fest. Jeg fik vist hvordan den let kan gøre helt glat hår om til til fine naturlige krøl. Wow! imponerende. Er der nogen af Jer som I kender Curl Secret og har den hjemme?

Kan I have en skøn fredag aften! xo xo

SignaturChau

4 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

//Mit nye ur og rabatkode