//Friday yay...

Snak om God Service

Mit gamle Acne bælte, model hynde, som jeg næsten uden at lyve har brugt mindst en gang om ugen gennemsnitligt i de sidste 2 år. Et af de bedre køb jeg har gjort mig kan man vist rolig sige. Desværre begyndte de små metaltråde som beklæder bælte at falde af. Det begyndte med et enkelt kæde, som ikke kunne ses når jeg havde det på, men med tiden røg der flere og flere ned så meget at de nærmest filtret ind i hinanden. Det var enten at prøve at få det lavet eller så røg det ud. Jeg besluttede at gribe knoglen til Acne i Illum for at høre om de kunne gøre noget. Jeg talte med bestyreren som bad mig sende det til ham for at få en vurdering med deres skomager om de kunne lave det.. Det var en lidt sværere omgave som så, for der var 3 skomager til at kigge på det og efter samtale frem og tilbage blev vi enige om at gøre et forsøg. Resultatet kan I se foroven, det er ikke blevet som nyt, men et resultat jeg er tilfreds med. Så jeg er en yderst tilfreds kunde og synes det er fantastisk service ACNE i Illum har ydet. Hele forløbet har været venligt og jeg har på ingen måde følt mig til besvær. Så det er bestemt ikke sidste gang jeg lægger mine penge i den butik. Virkelig noget andre butikker kan lære af. Og se lige hvor fint det er blevet pakket ind? Thumps up for det! Det var bare det jeg ville sige 😀

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

//Friday yay...