//grå toner

Vind Bio-tex produkter


Hjemme hos os er det manden som vasker tøj. Altså jeg kan godt finde ud af det, men 9 ud af 10 gange er det ham. Sådan er huslige bare blevet fordelt, uden vi har aftalt det. Det passer mig rigtigt godt. Tror det kom af, fra dengang vi næsten lige var blevet kærester, vi boede i hans lejlighed, og jeg ville vise min huslige side. (ps. den var lig nul da vi mødte hinanden, kunne ikke koge et æg) Det er dog heldigvis blevet bedre siden. Men det gik helt galt  for mig, da jeg til min rædsel så at en af mine helt nye trænings t-shirt var kommet med i sammen med alle hans hvide skjorter. Vel og mærke en rød en af slagsen. AV! jeg synes selv jeg var dygtig med at få sorteret det hele, så det var ikke med vilje at det skete. Jeg løb op af køkkentrappen og stod med røde ører for at forklare ham, hvad der var sket. Han sprang op og løb ned til vaskerummet for at stoppe maskinen. Men det var umuligt at stoppe de store industri maskiner. Jeg synes min røde t-shirt blev større og større derinde igennem maskinruden. Der var ikke noget at gøre. Han blev ikke sur eller noget, det må have været forelskelse tænker jeg nu 🙂 Til alt held skete der ikke noget med hans skjorter…hvor heldigt var det lige! Vi vaskede iøvrigt med Biotex, da det skete, ved ikke om det var det som gjorde udslaget eller kvaliteten på t-shirten. Siden da har jeg ikke skulle vaske hans skjorter 😀 så girls det er sådan I skal gøre… ha ha ha..

Apropos Biotex, så har de 50 års jubilæum i Danmark. De kan fejre at den første pakke vaskemiddel blev introduceret på det danske marked i 1965 og samtidig et vaskemiddel med enzymer. Det vakte stor interesse for husmødre for enzymer betød, at selv vanskelige pletter som græs, fedt, blod og chokolade forsvandt ved lave vasketemperaturer – og på den måde blev og bliver miljøet mindre belastet ved både hånd- og maskinvask. Der er sket en del siden da heldigvis, for de fleste vasker deres tøj i vaskemaskiner. Jeg har tit tænkt hvis jeg skulle vaske alt mit tøj i hånden. Puhaa…tanken kan give mig svedig håndflader.

Min svigermor er min livlinje hvis jeg har en plet jeg ikke kan få bugt med, så har hun altid et godt råd eller så ordner hun det for mig. For de gode gamle husgeråd dem vil vi stadig have. Derfor lancerer Bio-tex i forbindelse med sit jubilæum et kampagnesite til danskerne, hvor vaskemiddelbrandet deler ud af sine 50 års erfaringer med tips, tricks og husmoderlige råd om pletter og snavs. På kampagnesitet kan danskerne også deltage i Bio-tex’ store vaskequiz, hvor hovedpræmien er en rejse til en værdi af 50.000 kr. Test din vaskeviden og dyst med dine venner HER

Jubilæet i 2015 bliver fejret med limited edition pakker i flot retro-designet emballage. Kunne du tænke dig at deltage i lodtrækningen om Bio-tex produkter svarende til et halvt års forbrug, skal du blot:

1.  Følge mig på bloglovin: thetiger.dk  gerne give indlægget et lille ♥  hvis du har lyst.

2. Følg gerne på instagram @ chauthetiger (ikke noget krav, men kan røbe der snart kommer en konkurrence kun for mine instagram følgere 🙂

Læg en kommentar herunder, gerne med dit bedste husgeråd,  så ved jeg du deltager.

 

Vinder er fundet. Det blev Dorthe Bille. Der ligger en mail til dig 🙂 Tak til alle for deltagelse.

Indlægget er skrevet i samarbejde med Bio-tex

SignaturChau

39 Kommentarer

  • Monica Figgé Jensen

    Jeg blev engang anbefalet af min mor, at holde rent og ikke gøre rent, så er det ikke så krævende. Jeg fik engang et råd om, at lægge avispapir oven på overskabene i køkkenet. Det tager støv og fedt fra madlavning. Så kan man bare udskifte fx. hver 3 måned, så er der ikke noget arbejde i at holde oversiden af skabene pæne 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • pia sroka

    Chokolade på tøjet: Chokoladepletter kan fjernes med sødmælk. Læg tøjet i blød i et par minutter, og vask derefter tøjet med det samme. Iskoldt vand kan også bruges.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Annette Aarre Dalsgaard

    Følger da allerede både her og der 😀
    Mit bedste tip må være rodalon til sportstøjet, det snupper den fæle lugt.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma Nielsen

    Deltager, men har desværre ikke et ordentligt husgeråd 🙁

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • huske at forbehandle pletterne, og ikke bare smide det i maskinen;p Woa det har jeg godt nok lært med et børnehavebarn i huset>

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne-Sofie

    Jeg har lært at hygge mig med rengøring og tøjvask – så er der ingen sure pligter. Så lørdag morgen med radio og rengøring er blevet hyggelig!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • maria ørum

    Mit bedste råd er at bruge eddike i stedet for skyllemiddel, har fuldstændig samme effekt, er billigere og holder på farverne i stoffet 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pia Christiansen

    Bruger altid avispapir til at pudse spejle og vinduer med, så bliver der ingen striber 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • sarah Thysen

    Opvaskemiddel på fedtpletter og lade det ligge et døgns tid inden alm. vask i maskine . Det virker HVER gang , selv pletter efter en pizzaslice (long story 😉 ) på en lys skjorte , jeg taler af erfaring .

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Jakobsen

    Mit bedste råd er, at komme eddike i vandet når man pudser vinduer, det virker smuds afvisende, og man slipper for at vaske vinduer helt så tit.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Henriette Porsborg

    Krydser fingre. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Almindelig ufarvet opvaskemiddel er det bedste forbehandlingss-vaskemiddel.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla Nyegaard

    Jeg bruger nogle gange Vanish, hvilket også tager de fleste pletter

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dorthe Bille

    Stearin på tøj og duge kan være svært at fjerne. Det kan dog stryges af. Læg køkkenrulle på stearinen og et viskestykke ovenpå og stryg. HUSK viskestykket eller lignende ellers kommer der bare stearin på strygejernet

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sulfo er universal midlet herhjemme, til græs, bærsaft, blod osv. Dog bruger vi mælk til chokoladepletter. Her er det mest børnene der vasker. De har fået hver sin farve og så tager jeg uld og min mand hjælper børnene når de er bagud.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Lynghøjen

    Deltager rigtig gerne 🙂 Mit bedste husgeråd er at komme opvaskemiddel (helst neutral farvet) på pletten. Så skal tøjet helst ligge natten over og så skulle fedtpletten gå væk efter en maskinvask!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Camilla A

    Jeg følger allerede og deltager med glæde i konkurrence. Det er virkelig en god præmie!
    Mit bedste råd må være at bruge opvaskemiddel, hvis der kommer svære pletter på tøjet. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille Lanng

    Mit bedste husråd: Hvis du har fået skal med, når du har slået et æg ud – brug da den resterende store ægge-skal i din hånd til at fiske det lille stykke op med.
    Når man bruger fingrene smutter ægge-skallen bare rundt i skålen – men det gør den ikke, når man bruger en stor skal 🙂

    Mvh. Pernille

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise J

    Glycerin er super til kaffe, the og rødvinspletter, da det opløser garvesyren. Husk altid at forbehandle pletter inden du vasker tøjet!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette Kristensen

    Lækkert, herhjemme vaskes der meget, så vaskepulver er kærkommen.

    Mit bedste råd er at behandle pletter inden vask, jeg bruger selv vanish.

    Hvis bagepladerne og risten til ovnen er meget beskidt kan det tages ved at smøre dem ind i tyk brun sæbe komme dem i en affaldssæk med salmiak spiritus og lade dem stå natten over. Næste morgen er det lige til at skylle snavset væk. Salmiak spiritussen er dog noget stærk noget, så gør det eventuelt udenfor eller luft godt ud.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frederikke S.

    Har ikke nogle specielle råd, men det er meget spændende at læse med!! :))

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg vil super gerne deltage, men har umiddelbart ikke lige nogle gode råd 🙁

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Med tre børn under 3 år, så har man virkelig brug for alle de gode pletfjerningsråd 🙂 Et godt et er at bruge brun sæbe på pletter. Det virker!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kirsten Aakerman

    Huske at afkalke vandhaner ,det sparer på vandet

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tina H

    Sikke en lækker konkurrence!
    Jeg har lært af min mor, at man skal komme mel på pletten, hvis man har spildt rødvin. Det fjerner det med det samme 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Har desværre ikke et ordentligt husgeråd, min mor har tit gjort mange ting for mig…. UPS 😀 Og ja, jeg er 24 år… Hi hi.
    Håber at jeg vinder!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emma S

    Eddike til elkogeren fjerner kalk – mega simpelt, bare hæld op sammen med noget vand og sæt det til at koge nogle gange 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • mariannelykke

    virkelig en brugbar præmie, x fingre
    marianne.lykke@gmail.com

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Simone Olsen

    Sikke en lækker konkurrence! Jeg er ikke den store husmor, så har desværre ikke noget godt råd på den front, men hold da op jeg har lært meget allerede ved at læse med her!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Marianne Juhl

    Dejlig giveaway.
    Følger dig både på bloglovin og insta

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helena

    Brug eddike til alt, hvis man vil fjerne lugt ! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Trine Borup

    Eddike er et vidundermiddel. Jeg bruger det både som skyllemiddel, og til at afkalke elkedel og kaffemaskine og til at rense bruser og vandhaner. Og så er det billigt 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara Berg

    Er gryden brændt på fugt da bunden og dæk den med bagepulver og lad den stå min. 12 timer. Så opløses det brændte.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rødvin på tøjet fjernes let ved at lægge tøjet i blød i mælk! 🙂

    / Liselotte

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Seline T

    Mit bedste råd er at bruge eddike i stedet for skyllemiddel

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine Gunnersen

    Luft ud i hele huset 20 min om dagen 🙂 Det dufter skønt og kan mærkes på varmeregningen

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mai O.

    Mm, husgeråd? Jeg plejer at være typen der tager IMOD råd 😛 Mm, måske at koldt vand fjerner blod, hvis man skulle være så uheldig. Det skal lægge i blød i koldt vand et voíla – det virker, så vidt jeg husker 🙂 God weekend!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Gitte Seloy

    Mit bedste råd er at afkalke brusehoved & vandhanefiltre i eddike.
    På ferie medbringes lidt eddike i en lille flaske – intet er så irriterende som feriebrusere, der kun har én hård stråle!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna Kristensen

    Dejlig konkurrence! Mit råd må være, at man kan bruge citron til at rengøre ens køkkenvask med. Den bliver så flot og strålende 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

//grå toner