VILLAO KASHMIR craving

Badeanstalten saltskrub og fusionsolie

produkter fra badeanstalten

Det har været skønt med de ekstra helligdage. I sidste uge var det jo Kr. Himmelfartsdag om torsdagen så jeg valgte at tage en fridag dagen. Dejlig med en mini ferie især fordi vi nød den hos mine svigerforældre. Vi bliver altid forkælet med lækkert spise og hyggelig samvær. Vi var et smut forbi det nye Moesgaard Museum, et fantastisk smuk museum med en helt fantastisk arkitektur. Tænk at man kan gå på taget hvor der gror græs og vi fik den smukke udsigt over stedet og vandet. Indenfor bød der mange fine udstillinger, som den spektakulære terrakotta udstilling fra Kina. Lørdag var svigermor og jeg i Århus by på shoppetur med cafe besøg. Det var så hyggeligt og min svigermor viste mig en hel del nye butikker som jeg normalt ikke kommer forbi. Totalt tøse hygge 😀

Igen i denne weekend bliver vi beriget med en ekstra dag pga. pinsen. Ikke dårligt med en ekstra dag. Sidste weekend fik jeg lejlighed til at teste en del skønhedsprodukter. Skønt der er tid til det. Jeg prøvede bl.a. Badeanstaltens saltskrub og fusionsolien. Jeg elsker saltskrubben, som efterlader min hud babyblød og den føles gennemfugtet. Den dufter så rart og det er også en del af oplevelsen at sanserne bliver stimuleret mens man står i badet. Det er også lige årstiden at få fjernet de døde hudceller, men også rart at huden bliver gjort klar til dejlige cremer. Efter badet dupper jeg huden ganske let, så huden stadig er fugtig. For det er der fusionsolien kommer til sin ret, når den bliver blandet med vand. Olien er nemlig uden vand, men når den bliver fusioneret med det, bliver den til en dejlig skøn bodylotion. Det er ret smart, synes jeg. Den fylder ikke noget, men svarer til 200ml. bodylotion. Huden efterlades gennemfugtet og får en lækker glød, som holder hele dagen. Det er en olie jeg især vil bruge de dage hvor jeg vælger at have nederdel eller korte ærmer, for huden ser sund og gennemfugtet ud.

Produkterne er modtaget til test, men oplevelserne mine egne.

SignaturChau

4 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VILLAO KASHMIR craving