mit hjerte smelter...

CLEAN sommer trio

CLEAN SUMMER LIMITED EDITION indeholder CLEAN SUMMER SUN (Eau de Toilette), CLEAN SUMMER SAILING (Eau de Toilette), CLEAN SUMMER ESCAPE (Eau de Parfume). Det er 3 X 15 ml sommer dufte, som kan mikses med andre CLEAN dufte. Især CLEAN AIR, synes jeg er oplagt til at mikse med de andre CLEAN dufte. Jeg kan lide alle tre dufte, de dufter skønt og perfekte sommerdufte, lette og ukompliceret i duft. Størrelsen på 15 ml gør dem oplagt til at have med i tasken, med i sommerhuset eller på weekendtur. Jeg er stor fan af CLEAN dufte så her er ingen undtagelse. Så står du og overvejer en sommerduft så gør dig den tjeneste at prøve de her inden du beslutter dig.

Summer Sun er den nye duft i CLEAN sortiment og får her følgeskab af Summer Sailing og Summer Escape i denne fine æske. Sampakken kan findes i Matas, Magasin, Sephora og Salling til 350 DKK fra den 30. april 2015 i en begrænset periode.

Produktet er modtaget som gave, men holdninger mine egne.

 

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

mit hjerte smelter...