Solrig lang weekend

Sandal klare fødder med Clarisonic Pedi / anmeldelse

Med det flotte solskinsrige vejr vi har haft og forhåbentlig kommer det varme vejr snart, betyder det også at nu varer det ikke længe før fødderne kan luftes i sandaler. Jeg har allerede tyvstartet med bare fødder for et par uger siedn, kunne ikke lade være lige HER Fødderne var også gjort klar til at blive luftet og til det, fik de hjælp af Clarisonic nyeste skud på stammen, nemlig Clerasonic Pedi. Mine hæle trængte virkelig meget til at få en kærlig behandling efter en vinter med lukkede vinterstøvler og sko med høje hæle samt manglende pleje, set bedre dage. Kan du nikke genkendende til fornemmelsen at dine strømpebukser hænger fast i hælen når du tager dem på? Det gjorde mine …aj, det er så træls. Så derfor har det med spænding at få lov til at teste om Clarisonic Pedi virkelig kan hjælpe mine tørre og spunkne hæle.

Det mange af os gør forkert, inklusiv mig selv, er at jeg gir den gerne lidt gas med filen for at få bugt med de tørre hæle. Det jeg ikke vidste var at det gør ondt værre, for huden går i forsvarmekanisme og for at beskytte sig selv producerer den bare mere hård hud. Så det er en stakket frisk med den bløde hud. Derfor har Clarisonic udviklet en specieal-designede disk som blidt fjerner den øverste hårde hud, fungerer som en fodfil. Den kan man bruge et par gange om ugen for at vedligeholde.

Herefter sætter man skrubbe-børstehovedet på (med de to slags børster på) som man kan bruge i badet sammen med peelingcremen Pedi-Buff, som indeholder mælkesyre og små korn. Den eksfolierer fødderne, elsker denne del for fødderne føles smidige og bløde allerede nu. Det kan gøres dagligt, men det får jeg altså ikke gjort. Det bliver i weekenden, jeg hygger mig med det. Så for ekstra forkælelse kommer jeg en dråbe af olien Pedi-Boost, som plejer fødderne. Laden den tørre ind inden jeg afslutter med Pedi-Balm fodcreme fodcreme. Mine hæle er blevet så fine efter brug af  Clarisonic Pedi og har lovet mig selv og fødderne, at de fremover skal have mere opmærksomhed. Jeg nyder ritualet for det er afslappende og resultatet får man lige med det samme. Så nu glæder jeg mig endnu mere til sommeren og til at have sandaler på.

Den nye Clarisonic Pedi blev lanceret i Magasin i slutningen af marts måned og koster vejl. kr. 1.450,- (for hele sættet inkl. børste, to børstehoveder og tre plejeprodukter).

Husk at Clarisonic Pedi kun må bruges til fødderne. Produktet har jeg modtaget til test, holdningerne er mine egne.

 

SignaturChau

4 Kommentarer

  • Ida

    Det er altså bare skide smart. Sådan en kunne mine fødder vist også godt trænge til 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      De er mega smart og effektivt!! Mine fødder elsker den 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej, det er så smart !
    Sådan en omgang kunne mine fødder godt trænge til, inden de skal i et par sandaler 🙂

    / LIselotte

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      Den er virkelig fantastisk. Jeg tror de fleste fødder altid kan trænge til en omgang kærlighed inden de bliver luftet i de fine små sandaler 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Solrig lang weekend