new in // Acne Pop jeans

Beauté Pacifique Submersive Serum Paradoxe

Beaute Pacifique

Dette makkerpar er klart yndlings produkterne til ansigtet! Det er jo ikke nyt at jeg er kæmpe fan af Beauté Pacifqiue læs HER og HER og endnu  engang er jeg imponeret. Min hud elsker deres produkter. Især cremen er en lifesaver, den formår at give min hud maks. fugt. Det er helt fantastisk hvad den kan når jeg har en tør plet. Den forsvinder nærmest med det samme. Min bror har desværre fået lidt eksem tæt ved øjet, så han fik en prøve til at teste den. Han synes også den er god. Jeg skriver mere om denne creme i et andet indlæg.

Det kan godt være at deres produkter ikke er verdens mest tiltalende på emballage fronten, men hvad de andre ikke produkter har, gør denne serum i den fine lille glas ret godt. Den pynter ret fint på badeværelset. Desuden kommer den med en pipette i låget så det er super let at dosere serumet.

Submersive, SERUM Paradoxe er en let flydende olie, som smelter i huden med det samme. Den er let at smøre ud og drøj, giver en rar fornemmelse uden at huden føles fedtet. Den bruger jeg lige efter badet efter at huden er rengjort, lader den hvile lidt før jeg putter Crème Métamorphique Vitamin A. Makkerparret er efterhånden halv berømte på beauty fronten og det kan jeg godt forstå.

Serummet er er en perfekt base for make-up, da den går ind og udjævner, samtidig med den giver fugt og glød. Min hud føles meget mere fugtet og smidig efter brug af den. Porer, rødme og pigmentfejl udjævnes, min rødme på kinder er blevet formindsket. Jeg benytter mig den tit om aftenen inden jeg skal i seng for at den kan virke igennem natten. Jeg kan godt forstå den er blevet rost.

Det skulle eftersigende også have en langsigtet virkning, hvilket gør produktet mere attraktivt.

De skriver produktet indeholder:

  • Indeholder en sofistikeret vindruekerne-ekstrakt (GSPE) fra de Chilenske Andesbjerge, der giver super anti-age effekt samt forebygger og minimerer rødme (f.eks. hud med Rosacea udseende).
  • Giver anti-oxidativ beskyttelse mod frie radikaler og aldringstegn.
  • Indeholder hud-kompatibel Squalane for at få produktet ført dybt ned i huden og “genopfylder” det, som er tabt hos solskadet og ældet hud.
  • Indeholder to typer E-vitamin

Jeg er i hvert fald stor fan af serummet. Beauté Pacifique kan bl.a. købes på Magasin.dk og flere andre steder. Bla. læs mere på deres hjemmeside HER.

Produktet er modtaget til test, holdninger og oplevelser er mine egne.

SignaturChau

6 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

new in // Acne Pop jeans