Beauté Pacifique Submersive Serum Paradoxe

Udsalgsscoop

vrs bluse || hm trend bukser (HER) || hm nude sandaler || Omega Seamaster ur

Bloggen har ligget stille i 5 dage…wow. Det er ikke tit at det sker, men hey…det sker nogle gange. Især når sommervejret i øjeblikket smiler fra en blå skyfri himmel med høj sol. Det er bare så tiltrængt at sommeren endelig er kommet. Vi har nydt det med havegrill og strand besøg, også er det bare ikke så tillokkende at sidde bag en computer 😉
I sidste uge var JP i sommerhuset i et par dage hos hans venindes bedsteforældre, så skønt at han er tryg hos mennesker han kun har mødt et par gange og kan komme afsted mens mor og far ikke har ferie. Han er blevet sådan en stor dreng også alligevel ikke, for han elsker stadig at sidde arm i arm og se en tegnefilm om aften med mor. I denne uge skal han et par dage på tennisskole, så det bliver spændende at se hvad han siger til det.

På billedet er jeg nærmest i highstreet fashion fra top til tå, alt sammen købt på udsalg med mere end 50% og en del faktisk med mere end 85%. Den hvide skjortebluse er fra VRS, et mærke jeg er begyndt at snuse lidt til på det sidste. Det er så nemt, når jeg alligevel er ude at handle ind i Føtex. Jeg synes den er lidt sød med det afslappede snit i hvidt florlet stof. Man kan ikke få for mange hvide skjortebluser synes jeg. I øjeblikket er der stribevis af udsalg og mange steder er mange sager sat yderligere ned.

Bukserne i brokade er købt for en måneds tid og jeg var så heldig at få dem for en flad 50,- totalt crazy. De er meget anderledes end det jeg går med. De minder mig mest om 60´er flower power tid med blomster print og brede bukseben. Til prisen tør jeg godt vove mig ud i det.

De nude farvet sandaler købte jeg online for en måned siden. Jeg vil vove at sige, er de mest behagelige sandaler med hæl jeg har. Med blokhælen på 8 cm og blødt læder med skum fortil, har de vist sig at være et scoop. Det er dem jeg foretrækker hvis det ikke skal være for afslappet og samtidig give lidt højde. Også læste jeg i går, mens jeg var på stranden, i Emily Salomons nye bog, at et sommermust i garderoben er et par nudefarvet sandaler. Tjek… også forlænger nudefarvet sandaler bare små hobbitben som mine 😉

Håber I nyder sommeren derude! XoXo

SignaturChau

5 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beauté Pacifique Submersive Serum Paradoxe