paisley tunic

Back home from beautiful tuscany

Nu er vi kommet hjem fra en fantastisk ferie i det nordlige Italien. Sommerferien i år gik til Toscana, i området Pisa, Lucca og Cinque Terre (de 5 byer) Jeg advarer lige om billede spam 🙂 og her er blot en lille del af billederne fra ferien.

Vi havde 3 dage i Pisa, vores lille familie, vi boede 150 meter væk fra det skæve tårn. Nu kan jeg bryste mig med at sige at jeg har set tårnet om morgen, eftermiddag og aftenen.  Jeg har travet området tyndt, så been that and done that. I år var i oppe i tårnet, sidst for 4 år siden kom vi ikke derop, for JP var for lille til at komme med op i det. Det var en god oplevelse og sjov. Det vil jeg klart anbefale, for man bliver lukket derop i grupper så der ikke bliver for mange i tårnet, det var sjovt at mærke hvordan man blev skubbet frem i det punkt hvor tårnet hælder og omvendt. Pisa bød på god mad, søde mennesker, masser af is og god kaffe og ikke mindst fantastisk vejrforhold. Det var alle dage mellem 33-39 grader med let brise. Om aften ved 22-tiden blev det behageligt med blot 26 grader. Vores hotelværtinde fortalte at de ikke har haft så hed en sommer siden 2003, dog regnede det hele sidste sommer hos dem. Hvor pudsigt er det. Jeg fortalte at vi desværre har haft en sløj sommer, men sommeren sidste år var det fantastisk. Så vi blev enige om at hvis vi kunne dele vind og vejr imellem, ville det have været perfekt. Under opholdet i Pisa fik vi svip tur til Firenze hvor jeg fik vindue kigget en del, bl.a. hos CHANEL og alle de andre fede butikker. Dog fik jeg ikke noget med hjem derfra, kom kun af med 5 cm af mine hårspidser 🙂

Efter de 3 dage, kørte vi mod Lucca for at mødes med mine svigerforældre, svogere og svigerinder og børn. Her er billeder fra stedet. Her var vi i 7 dage hvor vi igen kørte videre mod nye byer og oplevelser. Har du fulgt med på instagram @chauthetiger ?
IMG_3960 (3)Her er vi lige kommet til sommerhuset og jeg er allerede i fuld gang med at se på huset og alle dens herligheder. Her er det Pool området, som må siges at være det bedste og sjoveste sted for både børn og voksne. Huset bød på 7 værelser med alle separate bad. Der var legeplads for de mindste og bordtennis. I baggrunden ses en pavillion med jacuzzi, som vi tændte op om aftenen. Der var også rigelig med solstole, så ingen kamp om dem her 🙂IMG_4234På vej ned til en dyp i poolen hvor børnene har haft det sjovt med alle badedyrene. Nogle af solstolene har allerede søgt skygge under oliven træerne og der søgte jeg også hen senere. Alle dage var temperaturen over de 33 grader eller mere, men vi  nød det i fulde drag. Ingen blev solskoldet for vi var ret flittige med at smøre unger og os selv ind med faktor 30 og 50+ hver dag og flere gange. Jeg fik dog lidt soleksem på det ene håndled og øverst på brystet, men intet at snakke om. Der blev spurgt rigelig 50+ og det gik hurtigt over. Min mand mente det var alt for meget at smøre ind med i og med jeg har en mørk teint i forvejen, men når UV indekset er 10 så tager jeg ingen chancer. Herhjemme bliver den maks. 7 og der bliver man nærmest rådet til at blive indenfor eller søge skygge. Ingen blev solskoldet for en gang skyld, men fine brune. Så det kan godt betale sig at smøre sig grundigt ind med høj faktor.IMG_4244Ellers kunne man  søge ly for solen under det store træ, ligge og læse som min mand gjorde ret tit. Han blev færdig med andet bind af Ken Follet trinologien dernede, en mursten af en bog. Til trods for det er han blevet lækker brun 😉 Ellers kunne man også bare sidde på terrassen og nyde den mest fantastiske udsigte ud over byen og lade øjnene få lov til at vandre hen mod horisonten.IMG_4211Børnene fik badet  en del under opholdet. Gerne helst hele dagen. Dog måtte de op af vandet fra kl. 12-15 hvor solen var hårdest. Til gengæld var der pool leg til sent op aftenen, her er klokken 21 og det er stadig 28 grader i luften.IMG_4239Jeg tager mig lige en skyller under bruseren. Dejlig at blive kølet ned efter en omgang solbadning. Dog var der bier i området og jeg blev stukket af en bi, en af dagene. Av det gjorde nas.
IMG_4108Leg lige efter morgenmad og efter at have spurgt dem alle med faktor 50+ så var der gang i poolen non-stop. Hvis ikke det lige var os kedelige voksne som sagde de skulle op fra den bagende sol. Vi havde alle herlighederne for os selv, så drengene gik også med bar røv meget af tiden. Fantastisk afslappet og med tid til leg og spag. Stedet havde også 4 skildpadder, som børnene var ret fascineret af. Hver aften kom der 2 frøer for at bade i poolen, den ene nærmere en tudse. Den var større end min hånd og fed. Drengene fik dem fanget så vi kunne se dem rigtigt.
IMG_3978Min udsigt morgen, middag og aften. Hvad mere kan man ønske sig? Min morgenmad som oftest stod på frisklavet hjemmelavet boller med skinke og ost og masser af vandmelon. Det er kræs. Vandmelon dernede smager bare så meget bedre og imens får øjnene ikke mindst fri horisont. Det er også kræs for sjælen skal jeg lige love for.
IMG_3974Vi boede næsten på toppen af bjerget og havde denne flotte udsigt over byen Lucca hele dagen.
FullSizeRender (3)Her er jeg på vores badeværelse efter en omgang solbadning. Jeg blev brun i år..yay…tror aldrig jeg har været så brun ever. Jeg rendte rundt i bikini meget af tiden og hvad jeg aldrig har gjort før…var at jeg gik med bikini på en strøg promenade. Det ville jeg aldrig aldrig have gjort hjemme eller andet steds. Men dernede i Viareggio var det ikke sært. Desværre falmer farven ret hurtigt, så jeg prøver ihærdigt at holde den vedlige herhjemme. Det var decideret kold at komme hjem til temperetur som lå under 15 grader af hvad vi havde vænnet os til. Men også dejligt at komme hjem og heldigvis har denne uge budt på fantastiske vejr. Jeg kan ikke love at der ikke kommer flere feriebilleder, men her er det fra sommerhuset. Under min ferie fik jeg testet en masse dullegrej, det er også det dejlige at have ferie. At der er tid til at prøve og dele oplevelser. Jeg fik ikke købt så meget i Italien, fordi jeg faktisk fik købt en masse fede sager inden jeg rejste. Min erfaring er også at sager købt på ferie aldrig er det samme når man kommer hjem. Det bliver lidt de dersens ferie fejlkøb. Kender du ikke også til det? Anywayt jeg har en masse ting jeg glæder mig til at dele med Jer alle sammen.

Jeg håber du har haft en dejlig ferie. Hvad har du lavet i din ferie? Det kunne være sjovt at høre hvordan du har tilbragt sommeren. KNUS

SignaturChau

10 Kommentarer

  • Hvor ser det bare alt for lækkert ud!
    Det er min store drøm at bo i sommerhus i Toscana området, med eget pool og familien.
    Det ser ud til du har haft den dejligste ferie og du ser helt fantastisk ud på billederne 🙂

    Jeg har selv været i USA i 3 uger med min kæreste også rejser vi til Manchester om 2 uger (En fodbold weekend, han fik af mig i fødselsdagsgave, håber der bliver tid til andet end bare fodbold)

    / Liselotte

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      Det var skønt kære du. Jeg kan varmt anbefale at leje et sommerhus i Toscana. Gerne flere om det for det kan være lidt pebret hvis man selv skal gøre det. Men flere familier så er det faktisk ok, man sparer også penge ved selv at lave mad i huset.

      Din ferie i USA ser også uberskønt ud. Sådan en ferie vil jeg altså også til :grinning: Det lyder til at du er en af de heldige på ferie fronten. England er ej heller dårligt. Glæder mig til at følge dig på instagram :smiley:

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Velkommen hjem, ser ud til at have været en rigtig dejlig ferie 🙂 Jeg har selv været u Polen og på Bornholm og nupper nu en uge alene hjemme 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      1000 tak søde. Skøn skøn ferie.
      Polen og Bornholm lyder også dejligt. Dine billeder fra Bornholm tyder på at vejret har været helt perfekt. Så skønt for dig og dejligt med en uge alene. Det er også luksus 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • SÅ skønne billeder <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      Tak søde. Det var også skønt og varmt :sweat_smile:

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ida

    Hvor lyder det bare som en lækker ferie!
    JEg har også en drøm at komme til Toscana og bare sidde med et koldt glas hvidvin og bare se på den smukke udsigt.
    Jeg går først på ferie om lidt så jeg har det stadig tilgode 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      Total skøn ferie.
      Toscana kan jeg varmt anbefale :67:
      hav en skøn ferie søde du :smiley:

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Annette Aarre Dalsgaard

    Vi var i Toscana sidste år :sob: og fik derfor INTET sommervejr i 2014 :rage:
    I år har vi været 11døgn på Kreta, en uge hjemme og 5døgn i Svendborg i det dejligste sommervejr, så nu er vi ladet op igen :smiley:

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      Det er rigtigt. Det regnede ned det meste af sommeren i Toscana sidste år. Min nabo måtte køre hjem en uge før tid fordi det stod ned i flere uger. æv. Tilgengæld har det vendt sig til at være det varmeste år i år siden 2003.
      Dejligt for dig at du fik sol og varme på Kreta og gode dage hjemme. Det skal man have for at blive ladet op :smiley:

      Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

paisley tunic