Black dress and white sneakers

clean cashmere ♥

clean cashmereForhandles i en begrænset periode hos Clean forhandlere bl.a. i Matas, Magasin, Sephora og Salling fra d. 3 September. 60 ml, 595 kr.

Jeg elsker duftene fra CLEAN. Det er klart dem jeg vælger om morgenen lige efter badet. De dufter nemlig let og frisk, tunge dufte giver mig hovedpine og enkelte dufte kan decideret give mig kvalme. CLEAN dufte bliver aldrig for meget. Endnu en gang har CLEAN skabt en duft som vækker begejstring. Min forrige duft med navnet AIR er blevet brugt flittigt gennem sommeren, både alene eller med en af de andre CLEAN dufte. Den har jeg været utrolig glad for, men inden længe nærmer de kolde våde efterårsdage sig og vi skal putte os i hyggelige striktrøjer. For mit vedkommende må det meget gerne være cashmere trøjer. uhm! Cashmere duften er en skøn duft som indhyller ind i en varm hyggelig atmosfære og duften er inspireret af den luksuriøse fornemmelse af en blød og varm kashmirsweater. Duften er som beskrevet en lidt lun sag, men alligevel lidt crisp i sin tone, uden at være for overvældende og lidt sød. Som jeg beskrev på min instagram @chauthetiger minder den mig om en fin blanding af White Woods og Summer Sun. En duft som kan bruges både om dagen og om aftenen uden den bliver for voldsom, det er en dejlig feminin duft ♥

Top Noter: Bergamot, Lime, Lavendel
Midt Noter: Mimose, Jasmin, Trænoter
Base Noter: Cremet Musk, Sandel træ

Modtaget som gave

SignaturChau

6 Kommentarer

  • Årh, den er jeg nødt til, at prøve! Elsker CLEAN, bruger selv tit Warm Cotton og Rain. Er også helt vild med farven på den her flaske. Fantastisk med en ny efterårsduft!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      Det bliver du nødt til :grinning: Warm Cotton og Rain er også fantastiske dufte. Jeg elsker CLEAN flakoner for deres enkelhed og alligevel forskellighed fra flaske til flaske. :67:

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mmh elsker CLEAN parfumer <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den er nemlig så lækker, har den faktisk også på idag 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      hi hi…jeg her den også på i dag. Elsker den allerede. Den dufter så dejligt 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Black dress and white sneakers