Glimt fra hverdagen

Nivea Micellar Water Give away

nivea waterDer er sikkert mange af Jer som allerede kender NIVEA Micellar Water for sensitive skin, som blev lanceret sidste år. Nu har den fået følgeskab af 2 nye makkere, som er for Normal eller Dry skin. Personligt er jeg fan af NIVEA Micellar Water for det gør aftenens rensning ritual af huden nemt og hurtigt, og man slipper for andre supplerende renseprodukter. Det er nemlig en alt-i-en rensevand, som fjerner både øjen- og ansigtmakeup ved hjælp af en vatrondel, så huden bliver ren samtidig med at den bevarer fugten og huden blød, pga. mandelolien. Den er også praktisk for man slipper for at slæbe rundt med alt for mange renseprodukter, hvilket gør den perfekt til sportstasken eller weekendturen. Produkterne er 100% fri for parfume, farvestoffer og parabener. De kan fås nu til 59,95 hos de fleste supermarkeder.

Har du lyst til at prøve NIVEA Michellar Water. Jeg udlodder nemlig 2 sæt to heldige vinder. Det ene sæt udloddes her og du deltager blot ved:

1.  Være fast læser på bloggen hvis du ikke allerede gør det. Det gør du ved at følge den på Bloglovin her Giv gerne indlægget et lille hjerte ♥  hvis du har lyst.:-)

2. Like den blå facebook knap nederst på indlægget her. Læg en kommentar herunder så jeg ved du deltager.

Du har også mulighed for at vinde tilsvarende på min instagram profil @chauthetiger hvor jeg finder en heldig vinder der også 🙂

Indlægget er sponsoreret på den måde, at jeg har fået lov til at udlodde præmien.

SignaturChau

35 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Glimt fra hverdagen