Waiting for the train...

Smukkeste farver til negle fra By K.

byk neglelakkerDet er ikke nogen hemmelighed at jeg er vild med neglelakker. De er en del af min garderobe, en nem og sjov måde at eksperimentere med farver. Virkelig fantastisk for en pige som jeg som elsker farver. Jeg er vild med denne serie LIMITED EDITION fra BY K. Farverne er simpelthen så smukke og perfekte til efterårets gyldne brændte nuancer. Ikke nok med det kan man bruge dem med god samvittighed fordi By-K laver neglelakker, som hverken indeholder parabener, toulene eller formaldehyd. Deres produkter er som de første i verden fået en allergi certificering. Produkterne er ikke testet på dyr og er veganske. By-K er ganske enkelt allergivenlig neglelak, som trygt kan anvendes af både børn og gravide.

Jeg fik mine neglelakker i sidste uge og har gået med Mermaid Cave (den grønne) den er så sygt smuk 😉 og jeg er imponeret over hvor holdbar den er. Den har holdt til at jeg har gjort ren og daglige gøremål. Det er kun i det helt yderste på neglen at man kan se at det er slidt lidt af efter 4 dage (se billede nederst) og jeg er spændt på at se i de kommende dage hvordan lakken holder. Det synes jeg er ret godt gået af en lak i den prisklasse. Det er første gang jeg prøver BY K lakker og sikke en debut. Jeg er ikke i tvivl om det er et brand jeg må holde øje med for fremtiden. Min vurdering er at det er en lak som er super god til prisen og farverne i denne LIMITED EDITION er et must for efteråret.

Alle 7 neglelakker er en Limited Edition, og de kan faktisk lige nu købes samlet hos Beauty Supply for kun 350,-  lige HER og ellers har du mulighed for at købe dem enkeltvis for 59,- HER.

Husk at du stadig kan nå at deltage om et gavekort på kr. 500,- til at shoppe for kvit og frit HER

Produktet er modtaget til test, men holdningerne er som altid mine egne.

byk

SignaturChau
   

2 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Waiting for the train...