Youheshe rabatkode 25%

Autumn classic

red and green sømandsjakke HER || by malene birger tørklæde similar HER || deichmann støvler similar HER

Jeg håber I har nydt det fine vejr i weekenden. Drengene var ude og cykle i skoven, desværre oplevede de en punktering, så jeg måtte komme dem til undsætning med lappegrej. Men hold op et flot syn jeg blev mødt i skoven, træerne og bladenes gule, orange og brune farver. Simpelthen så smukt!
Det er en af de smukke oplevelser jeg glæder mig til at opleve hvert efteråret. Måske er jeg ved at blive gammel 🙂 En anden ting jeg også glæder mig til hvert efterår er at det er tid til at hive de bløde hyggelig sweaters og de lækre frakker frem i skabet. Min uldfrakke er sømands inspireret og fra REDGREEN, fra sidste år. De har lavet en ny model i år for sømandsfrakken er en klassiker og går aldrig helt af mode. Sømandsfrakken er iøvrigt igen meget fremme i mode billedet. Min model fra sidste år er sat ned med 50% så det er et scoop. REDGREEN kvaliteten synes jeg er i top, denne frakke består af 100% Uld, vatteret som gør den ekstra varm, perfekt til efterår og vinter. Den har mange flotte maritime detaljer både foran og på skuldrene.
Støvlerne er fra Deichmann og det er ofte dem som kommer på når vejret er vådt og kedeligt. De er ikke i læder og kostede ikke alverdens, men klarer let en omgang vådt vejr. Det er rart med et par som man ikke er øm overfor. De er fra sidste år så kan desværre ikke linke til dem, men Deichmann har generelt mange støvler i samme stil og prisleje.

Hvad er dit favorit item for efteråret? en ting som du elsker at have på når det bliver koldt.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Youheshe rabatkode 25%