1. advent // guldarmring fra Aagaard

Cyber Monday // Mango Fur

53007584_99Vi når dårligt nok at ånde op fra fredagens store shoppedag med BLACKFRIDAY, før vi her til morgen bliver overmandet af CYBERMONDAY. Igen i samme stil som fredag gælder de samme regler for mandag 😀 der er masser af butikker og online butikker som frister med lækre varer med store rabatter. Og jeg er så nem at friste, især når det er noget man har kigget på i lang tid og som er lig med det man så for 3 år siden, men ikke fik købt dengang. Så klik klik er denne bløde lammeskindspels på vej hjem til mig fra MANGO. Brug denne rabatkode 5CYBER15 som giver 30% på iøvrigt alt hos MANGO  Ihh..jeg glæder mig til at pelsen ankommer. Er den ikke bare fin? Fik du selv købt på BLACKFRIDAY?

Husk i øvrigt at deltage i min 1. advents give away på et guld armbånd til en værdi af 1895,-
lige HER

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1. advent // guldarmring fra Aagaard