Back to the summer days

Fest kjoler til budget priser

vrs blondekjole 2vrs grøn blonde bag 2vrs kjole Da jeg for en måneds tid siden blev jeg spurgt om jeg ikke havde lyst til at se på den kommende kollektion fra VRS. Om jeg havde 😀 Som mange af Jer allerede ved, er jeg fan af VRS, som jeg synes er rigtig gode til at lave styles, som fanger min interesse. De er gode til at fange tidens tendenser og tolke dem så de er hurtigt ude i butikkerne. Samtidigt er det til at betale uden at det sprænger budgettet. Jeg er bl.a. i tøj derfra HER og HER. VRS forhandles hos FØTEX og Bilka, praktisk for jeg kigger tit forbi, når jeg er ude for at handle ind. Jeg var så heldig at måtte vælge et par styles fra deres the Christmas Collection. Valget blev på 2 fine kjoler, som jeg tænker vil være fine til julens fester. Den grønne blonde kjole er i det fineste elastiske blonde og dejlig at have på. Den er helt enkelt, gennemforet, men bemærk lige den frække ryg. Den fås i både sort og grøn. Valget blev den grønne, for farven er helt fantastisk, nærmest jadegrøn. En sort blonde kjole er set så mange gange før og sort kommer de fleste i. Sååå 🙂 Denne kjole minder mig om en kjole som GANNI lavede et par sæsoner siden, dog til en pris som de fleste kan være med på.

Den anden kjole er lavet i et lækkert tykt velour i en flot grå nuance. Den er altså simpelthen så flot. Den er i en syet slå om model, med elastik linning i taljen, som gør den yderst behagelig at have på. Jeg tænker at have et lille tynd bælte om livet. Den er nedringet så skal bruges med en top indenunder. Jeg må imponeret over  hvor lækkert velour kvaliteten er i betragtning af prisen.

Begge kjoler ligger til kr. 199,- og fås i FØTEX og Bilka nu. Jeg er imponeret over hvor meget kjole man får for pengene. Hvad med dig? Kunne du finde på at handle din julekjole eller nytårskjole fra FØTEX eller Bilka?

Tøjet er modtaget som gave, meningerne er dog mine egne.

vrs grey velour

SignaturChau
   

5 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Back to the summer days