The suit dress

Get ready with goodiebox

goodiebox nov15goodiebox nov. 2015 goodiebox nov. 15.1Titlen på indlægget er også månedens navn på Goodieboxen for november. Månedens Goodiebox er landet og 7 produkter kom i en fin rød boks i tråd med den kommende juletid. Boksen rummer præcis det der skal til for at blive klar til julens fester. De 7 produkter som er med i boksen er: En tørshampoo – øjenskygge – neglelak – CC cream – Body Soufflé – elastikker – Tic Tac. Der er både mini og fullsize i boksen.

Jeg kan næsten ikke vente med at prøve YOUTH LAB CC CREAM for det kribler allerede i mine fingre. Tror det bliver en klar favorit fordi pt er jeg besat af hudpleje som giver smuk hud. Det er en color correcting creme, der retter op på hudens nuancer. Det er pt. en noget jeg går op i for tiden. Jeg elsker bare når huden er frisk, naturlig med glød. Den skulle tilpasse sig hudtonen, da den har lidt dækkeevne og generelt fremhæve hudens glød. Desuden også paraben-fri og non comodogenic.

Ved siden af den er det Gold shimmer body soufflé fra DM Skincare. Det er en bodylotion med guldglimmer. Den bruger jeg let på kindbenene og let over skuldrene/arme for det giver lige huden lige let farve og glød til julens fester. Den giver ikke for meget shimmer som jeg allerbedst kan lide det. En lækker økologisk og fugtgivende kropscreme med vitaminer, der efterlader en gylden glød.

I boksen var der 2 stk. elastikker fra Rapunzel of Sweden, og disse elastikker, virker til at være super kraftige, og af en rigtig god kvalitet. Sådan nogle som ikke niver og kan fjernes uden at hive hår. I kender det godt. Jeg har altid et par elastikker i min taske til at sætte håret op med.

Marsk Mineral øjenskygge. Har aldrig hørt om det australske mærke før. Jeg er ikke den store øjenskygge pige, men til jul giver jeg den gerne lidt gas 🙂 Det er 100% naturlig mineralsk øjenskygge og med alderen er jeg blevet meget mere bevidst hvor meget jeg putter på i ansigtet, så hvis det er muligt sværger jeg helst til minaral makeup. Den er let at arbejde med og kan bruges både tørt eller vådt. Den kan snildt bruges som en highlighter på øjnene eller let på huden for at få lidt shimmer effekt. Ikke testet på dyr.
Der er en neglelak fra Mesauda Milano, shine flex. En Ultra glossy neglelak, tørrer hurtigt efter påføring. Har en keramisk effekt, produktet er ikke testet på dyr, samt indeholder ikke toxic ingredienser. Farven lilla er jeg dog ikke så vild med.
Sidst men ikke mindst er tørshampoo fra Lernberger & Stafsing. Efterhånden findes der mange tørshampoo, men ikke så mange som er velegnet til mørkt hår. Denne virker og giver fylde med en behagelig duft. Den er ikke så stor så perfekt at have i tasken, hvis man har behov for at friske op. Den har iøvrigt tidligere vundet Danish Beauty Award.

Hvis du er interesseret i at modtage denne box og fremtidige Goodiebox hver måned til 159kr inkl porto, kan du tilmelde dig her. Denne måneds GOODIEBOX har en værdi på lidt over 700 kr!! Så man får virkelig meget for pengene. Jeg elsker GOODIEBOX  konceptet at man får mulighed for at teste forskellige produkter, inden man går ud og investerer i full size. Selv synes jeg det er hyggeligt at få en boks ind af døren med lækkerier eller som kan bruges som en sød værtindegave.

Kender du GOODIEBOX konceptet?

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

The suit dress