the green velvet jacket

Sol nedgang og jule give away

green olivegreen olive 1hm trend jakke HER || acne pop jeans HER || isabel marant sneakers HER || juicy couture t-shirt

Jeg elsker lyset i de her billeder, hvor solen er ved at gå ned og giver mig en fantastisk glød i ansigtet…hi hi..Det er ikke tit jeg når at fange det, men når det sker er jeg squ meget tilfreds 😀 Her er jeg i min hør jakke, som jeg gav Jer et tip om HER Den er sat sammen med et par hvide jeans – tror faktisk ikke jeg har vist dem før på bloggen. Men de er forholdsvis nye. Jeg fik jo et par blå ACNE pop jeans tidligere på året og de har været en klar jeans favorit, så da jeg spottede de her til en fair pris, så kom de med hjem. Begge dele er items jeg synes er klassiker og sikker på de vil have en lang holdbarhed. I mine øjne har jakken en helt fantastisk farve. Den er oliven, let metallisk, en farve som jeg spår en lang levetid. Hvis du tænker at købe jakken, så gå en str. ned for den er til den store side.

Nu nærmer december måned dag for dag og dermed også den søde juletid. Jeg går så småt med at forberede mig på at forsøde mine læsere med lækre jule give aways. Det er ligesom sidste år hvor det forløber sig igennem december måned. Jeg håber I vil tage godt imod det. Så hvis du ikke følger bloggen allerede på Bloglovin, så skynd dig at gøre det 🙂 Indtil videre kan jeg røbe, at der vil være en lækker parka coat på højkant, et guldarmbånd, beauty produkter m.m. uhh..nu skal jeg ikke røbe for meget 🙂 glæder mig til at dele med jer. Hvad synes du, er jule give aways noget du kan lide? 🙂

Er du i gang med at købe julegaver til dine kære? Jeg har kun købt enkelte. I år har manden og jeg aftalt at vi ikke giver hinanden gaver for vi skal en tur til bryllup i Sydafrika. Så det bliver gaven og det er jeg helt indforstået med 🙂

green olive 4

SignaturChau

6 Kommentarer

 • Kathrine

  Ja! Elsker jule-giveaways! Det bringer altid ekstra julestemning 😀 glæder mig til at se hvad du har fundet på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai O.

  Jeg er så småt begyndt. De indledende opvarmningsrunder på julegaveindkøb har været en lille pakkekalender til min mand 🙂 Vi har nu også aftalt, at vi ikke giver hinanden gaver i år. Eller jo, en hjemmelavet én må vi godt lave! Hæh, til GENGÆLD må vi spare op og få en ny seng <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser du godt ud søde 🙂
  Glæder mig til at se hvad december byder på af lækre Giveaways

  / Liselotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Jeg elsker også julegiveaways, de er lidt som en overraskelse julekalender hvor man kan gå og glæde sig til at måske være heldig, og finde nye ting og produkter, måske også gaveideer imens man hygger på din blog!
  Din jakke er så fin og dejlige billeder!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Jeg har allerede købt halvdelen af alle mine julegaver, regner med at købe resten på Black friday, der kommer jo nok en masse gode tilbud, hvor jeg sparer lidt penge. lyder spændende hvad december på af Giveaways. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ørum

  Elsker giveaways og der er bare noget ekstra hygge over det i december 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

the green velvet jacket