Blonder på budget

a perfect christmas gift – get 15%

dw ur 1Julen er hjerternes tid og men for mit vedkommende er julestemningen ikke rigtig dalet ned over mig endnu. Der er simpelthen alt for meget travlhed, så jeg når ikke at stoppe op og julehygge. I morgen skal jeg dog til julefrokost, så måske kan det være at jule stemningen kommer over mig. Jeg går allerede og forbereder til julen. Svigerfars julegave er i hus og det er uret I ser her. I kan også købe det perfekte Daniel Wellington ur til enten jer selv eller en I holder af. Med koden Thetiger15 kan I nemlig få 15% på alle deres ure. Uret herover er deres Dapper Sheffeild og kan købes lige her. Lige i øjeblikket har de en julekampagne hvor de pakker alle ure ind i de fineste læder æske og bånd.

Kig forbi bloggen senere hvor der er endnu en lækker give away på højkant – stay tuned 🙂

SignaturChau
   

1 kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Blonder på budget