new in // flared leather jeans

Give away på Comwell Spa produkter

comwellI dag har jeg de her 2 produkter fra Comwell Spa på højkant, som er en lækker gel body scrub og en body butter. Super lækkert i en tør og kold tid hvor huden skriger efter pleje og fugt. Ikke nok med det så putter jeg en lækker håndcreme også fra Comwell med i puljen. Vidste du at minimum 90 % af indholdet i Comwell Spa Senses er af naturlig oprindelse, og alle produkter er helt fri for parabener? Det er for mig et stort plus.

Håndcreme: En dejlig, fugtgivende håndcreme, der giver dine hænder den nødvendige fugt og gør dem bløde og smidige. Cremen absorberes hurtigt og fedter ikke.
Økologisk abrikoskerne-olie blødgør og fugter din hud, mens olie fra acaibær tilfører din hud beskyttende antioxidanter. I denne tid kan jeg ikke undvære en god håndcreme og denne er skøn at have i tasken.

Gel Body Scrub: Mild og exfolierende scrub, der gør din hud fantastisk blød og glat.
Økologisk abrikoskerne-olie blødgør og fugter din hud, mens olie fra acaibær tilfører din hud beskyttende antioxidanter. Jeg elsker at skrubbe huden mindst en gang om ugen, den bliver så dejlig babyblød af det og altid fulgt af en lækker kropscreme.

Body Butter: En lækker, fed creme til kroppen, der især er velegnet til tør hud. Økologisk abrikoskerne-olie blødgør og fugter din hud, mens olie fra acaibær tilfører din hud beskyttende antioxidanter. Den er simpelthen så lækker og let at smøre ud selvom den er fed. Dufter også dejlig.

Du kan blive den heldige vinder af 3 lækre produkter fra Comwell ved at:

  • Del dette blog indlæg på din Facebook væg.
  • Følge mig på bloglovin her: thetiger.dk  gerne give indlægget et lille ♥  hvis I har lyst.
  • Læg en hilsen herunder så ved jeg at du deltager 🙂

Vinder er fundet og kontaktet via e-mail. Tak til alle som deltog. Godt nytår!

Indlægget er sponsoreret ved at jeg må udlodde produkterne, holdningerne er mine egne.

Comwell kan købes HER

SignaturChau

26 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

new in // flared leather jeans