Green lace and mohair day

New In // Acne Amory Parka

acne studios amory parka HER og HER || acne jensen støvler HER || acne canada tørklæde HER || proenza schouler medium HER

Håber I har haft en dejlig weekend. Min begyndte over alt forventning, da manden stod for maden fredag aften. Perfekt timing, for jeg havde ikke planlagt noget. Han var til et møde i indreby sent eftermiddag og smuttede forbi forbi HAV i Torvehallerne og købte stort ind af skaldyr, bl.a. østers, blåmuslinger og knivmuslinger. My man knows my cravings 🙂 jeg elsker alt fra havet og kan vitterlig leve af fisk og skaldyr hver dag. Se mere på instagram hvad jeg fik @chauthetiger.
Lørdag var vi ude og se på ny bil og 3 timer efter havde jeg skrevet under på et af de dyreste køb nogensinde. Weee… jeg glæder mig allerede til mors nye dyt bliver leveret engang i marts 🙂 uhh…så spændende. Søndag var vi i skoven og gå en lang tur. Skønt at komme ud og få fyldt lungerne med frisk luft og bevæget kroppen.

Her er jeg i min nye parkafrakke, er så glad for den, jeg købte HER, som jeg skrev var det mandens skyld jeg blev forelsket i den. Den kom ikke med hjem første gang, fordi den var alt for dyr, men da den kom udsalg hos Støy så var jeg ikke i tvivl. Den er simpelthen så cool og ret plain i udtryk også alligevel ikke, for kommer man tættere på har den ret mange fede features. Elsker ting som har en skævhed og det har denne i høj grad, den er mega oversize (min er str. 32) tilsat mega nice coolness i form af den lækre store hætte som kan lynes ned. Den kan fås i 3 farver, sort, boudeaux og grøn som denne. Personlig er det den grønne som er pænest i denne parka model.

Mit tørklæde er nyt. Jeg solgte det andet grå canada som jeg har på HER, blev aldrig ikke helt tilfreds med det. Det var ligesom for stort til for mig så det var svært at styre og havde det med at vikle ud. Håber det er til at forstå, og alt for varmt til mig. Det nye er ligesom mere flad i kvalitet og finere i struktur. Fandt ud af at det fås i 2 kvaliteter hvor det ene er mere børstet og den anden mere fin.

Støvlerne er yndlngstøvlerne pt. dem bruger jeg konstant hvis ikke jeg skal i skoven og ud og skovle sne på fortovet. Et af de mest behagelige støvler jeg har. Dejligt at have et par man bare ved man går godt i og kan være præsentabel på jobbet.

SignaturChau

12 Kommentarer

 • Den jakke er jo alt for skøn 🙂

  http://Www.neronoir.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den jakke er bare så sindssyg fed! Er så misundelig på den og så er det så fint, at du ikke har valgt den i sort 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Tak søde 🙂 Den grønne synes jeg klart er den pæneste i denne model :smiley:

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er den bare lækker!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nøj den er fed… og sikkert også dejlig varm 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thetiger

   Den er simpelthen så lækker og varm at have på i blæsevejr 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej
  Hvis du nogensinde overvejer at sælge denne fede jakke, så vil jeg vildt gerne købe den 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chau

   Hej Louise,
   Jeg er ret glad for den 🙂 så lige pt. har jeg ingen tanker om at sælge den. Men jeg sælger ud af min garderobe løbende, så du er velkommen til at følge mig på Trendsales hvor alt salg bliver opdateret derinde.
   Der er mange piger som dig som skriver til mig vedr. tøj og jeg må indrømme jeg kan ikke lige overskue hvad og hvem der er interesseret 😉
   DBH Chau

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Det vil jeg gøre 😊
   Hvad hedder du på trendsales?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chau

   Hej Louise,
   Jeg bliver alligevel lidt nysgerrig hvad du vil give for parkaen hvis den skulle sælges lige nu? 🙂
   På TS hedder jeg : the tiger
   Husk at du kan følge mig på instagram @chauthetiger. Jeg har også en salgsprofil på instagram som hedder kbh_tilsalg_chau
   Kh Chau

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Green lace and mohair day