Magasin SALE

The fur keep me warm in windy weather

isabel marant tacyisabel marant tacy 1isabel marant tacy 3mango pels HER ||vrs blondebluse || ecco saddeltaske similar HER || isabel marant tacy boots similar HER

En af de jakker som jeg er allermest glad for i øjeblikket er helt klart min pelsjakke fra Mango, uden tvivl den jakke jeg vil fremhæve. Er nemlig vildt overrasket over hvor fantastisk den er til at holde mig lun i betragtning af den faktisk ikke er stor og fluffy. Det er tit den som bliver luftet, når det er blæsende og koldt udenfor. Skåner den dog hvis jeg kan se at det regner. Også er den sindsyg blød, meget blødere end alle de andre lammeskindsjakker jeg har rørt ved. Tro mig, jeg har rørt ved mange for har ønsket mig sådan en i lang tid, men ingen har været så lækker blød som denne. Længden er også helt perfekt lige over lænden også har den sidelommer (elsker lommer generelt) og prisen er faktisk heller ikke ringe. Jeg købte min med 30%, men selv ikke på udsalg er den stadig billigere end den fra MOSS Copenhagen og pelsen fra Mango er meget blødere. Snittet er også flottere på Mango modellen, bedøm selv. Jeg slæbte manden ind i MOSS CPH butikken da vi var i København blot for at vise ham forskellen mellem den og min og få bekræftet at det var et godt køb 😉 Han sagde blot tørt med et glimt i øjet: “ja ja skat, din er meget blødere og flottere end den som hænger der” 🙂

Så det er klart en jakke, jeg vil anbefale hvis du skal have en ny jakke som emmer af hverdagsluksus og samtidig holde dig varm igennem vinteren. Lige nu er den desværre ikke sat ned, men hold øje med siden. Det vil ikke undre mig at den også kommer på udsalg på et tidspunkt.

Så fra at gå fra ikke at have købt nogen vinterjakker de sidste 4 år (vistnok) who is counting 😉 …så kom der hele 4 ind på kort tid. Hvilket er din favorit vinterovertøj?

SignaturChau

9 Kommentarer

  • mette

    Hej
    Sidste år fik du en ny klassisk blå uldjakke/frakke med vatteret for. Hvilket mærke var den fra? Mener du skrev, at den på det tidspunkt var sat ned i forbindelse med udsalget.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      Hej,
      Det har nok været min Red&Green frakke med foer.
      Hvis du er interesseret er den til salg? 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • mette

      Tak for svar. Hvad størrelse er den? Den bliver nok for lille, da jeg kan se, at du plejer at bruge en størrelse mindre end mig. Jeg prøver a finde et billede af den her på bloggen.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh den er virkelig fin den frakke 😀 <3
    Så pæn til dig søde

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

    Har du set hvilken størrelse frakken er. Jeg er interesseret i den hvis jeg kan passe den.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh hvor er den fin. Jeg gad så godt have en fluffy sort pels, men har aldrig rigtig fået taget mig sammen at gøre noget ved. Hvis denne kom på udsalg, så ville jeg helt sikkert overveje den!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • thetiger

      Line, denne er altså så skøn. Hold øje med siden – det vil ikke overraske mig hvis den kom på udsalg 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Magasin SALE