Klar til sol og strand!

Kender du An Ounce?

an ouncean ounce blondeAida bluse

Nu er det mig som spørger dig om du kender mærket An Ounce? Hvis ikke, kan jeg fortælle at det er dansk og det emmer af skandinavisk design når det er bedst. Deres snit passer de fleste kvinder, det sidder godt og føles rart samtidigt. Tøjet er pigen/kvinde som kan lide den klassiske stil med et tvist. Det er til den bevidste type, som kan lide at tøj kan bruges til flere lejligheder, feminint med rene linjer. Det er tøj som kan kombineres så det kan bruges til hverdag, kontoret og let kan piftes op til en tur i byen. Jeg stiftede selv bekendtskab med for ikke så længe siden hvor jeg prøvede et par modeller derfra og jeg synes allerede der at det er et interessant mærke. Lige nu har de udsalg og jeg har valgt et par af mine favoritter herunder.

En af dem er den flotte Aida bluse i blonde. Den har jeg set i virkeligheden og den er simpelthen så fin. I det fineste blonde som er i en tykkere mere holdbar kvalitet, så den kan vaskes i maskine. Jeg elsker detaljerne på den,  ærmerne er let trompet og kantet med satinbånd og bagtil en fed lynlåsdetalje som kontrast til den feminine bluse. Den er også kantet med fed satin nederst. Igen er det detaljerne der er lagt vægt på.

an ounce jakkeBarbara jacket

Denne jakke er simpelthen så fin. Elsker den kimono inspireret snit og de 3/4 ærmer.  I ved jeg elsker jakker med det. Ærmerne er med en fin draperings detalje på ærmerne. Den er lavet i et lækkert tungt fald ned kvalitet og snittet kan bruges af de fleste. Jeg synes jakken er ret alsidig og kan let forestille mig med den til et par fede jeans eller en nederdel. Den kan let dresses op eller ned. Jeg vil bruge den åbent for at få et lidt slouchy look for et afslappet look.

Det er klart mine favoritter, men tjek siden ud HER for de har lige nu udsalg og allerede nu kan jeg se at flere items er udsolgt.

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klar til sol og strand!