Mit hår elsker ...

Phyris see change

psyris see changeLige i øjeblikket sværger jeg til Phyris See Change V-contour og See Change Beauty Sleep når det kommer til ansigts hudpleje. Begge produkter er med tang som hovedingrediens.

Jeg elsker at spise tang når det gælder sushi, men nu kan jeg smøre min hud med det også 🙂 See Change, Beauty Sleep er der simpelthen blå-alge ekstrakt som reaktiverer kollagen og elastin produktionen i huden. Den sørger også for at den naturlige hyaluron bliver aktiveret. Jeg elsker hyaluron i cremer som “fylder” huden ud, så den bliver smidig og blød. Makro-alge Essens aktiverer energien i hudcellerne og fornyer herved celle aktiviteten. Det betyder at den beskytter huden mod fortidlig ældning. Jeg bruger den om aftenen på rengjort hud, inden jeg skal sove og jeg kan mærke min hun “slapper af” og får sin skønhedssøvn.

Med alderen falder ansigtet og ansigtets linjer forsvinder eller bliver udvisket med tiden. Kender I ikke den øvelse med at putte tungen om i ganen og bide let på en finder, for at løfte hagen? Øvelsen laver jeg et par gange om ugen (læs hvis jeg husker det) for at undgå pludder unde hagen. Men her er det V-Contour også skulle komme det til livs. Den er jeg ret glad for, for serum føles silkeblød og kølende. Den mælkehvide serum smelter ind i huden med det samme, så den føles dejlig blød og gennemfugtet. Den bruger jeg under min dagcreme. Den indeholder samme Makro-alge ekstrakt som Beauty Sleep men denne går også ind og løfter samt udfylder de fine linjer. Den indeholder Brun Alge Ekstrakt som fugter intensivt huden, giver en øjeblikkelig blødere overhud. Rød Alge Ekstrakt støtter hudens netværk som et formende korset, som løfter. Jeg bruger den over hele ansigtet, men især omkring ansigtet konturer er jeg ekstra omhyggelig med 🙂 hvem ønsker ikke ungdommens fine linjer? Selvom serum har opstrammende effekt så får man ikke følelsen af noget som strammer. Jeg ved ikke om det er indbildning, men jeg synes mine coutour er blevet mere synlige og huden føles gennemfugtet. Så jo jeg kan godt See Change. For mig er god ansigtpleje når huden føles blød og behagelig, at den slapper af og ikke er irritabel. Ovenstående makkerpar supplerer hinanden ret godt her.

Produkterne kan købes hos Physis.dk og du kan læse meget mere om deres produktlinie See Change HER

Indlægget er sponsoreret ved at jeg har måtte teste produkterne, holdningerne er altid mine egne.

phyris v

SignaturChau

Del en tanke

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mit hår elsker ...