GOODIEBOX September

Autumn is coming …

ganni leopardfrakkemonki skirtganni leopardfrakke 1ganni leopardfrakke || monki nederdel HER || hm slangeskind sko || ecco læder taske || DW ur

Mit outfit i går var nogenlunde dette. Nu er den søde sommervarme så småt ved at gå på hæld, og sikke skøn det har været med det fantastiske sensommer vejr vi har haft. Det kan stadig være ok lun om dagen, men aftener på terrassen er altså ved at være en kold affære, så det er på med fleecen og cashmere tørklædet for at holde varmen.

Her er jeg i min nye leopardfrakke fra Ganni, en frakke jeg har jagtet i lang tid. Pludselig finder jeg den hos Companys hvor jeg faktisk så godt havde afskrevet at finde den. Så når man mindst forventer det så fandt jeg den. Den har ikke været brugt så meget da vejret har været fantastisk, men nu er den helt perfekt her i overgangen. Nederdelen er fra MONKI og den har jeg brugt ret meget. Den er sjov med tern og flæser, men stadig afdæmpet i kraft af de sorte og hvide tern. Den ynder jeg faktisk at bruge til en grå sweatshirt og sneakers. Måske har du allerede spottet det på instagram @chauthetiger. Den er så nemt at style og det let vaflede kvalitet er ret skønt og uformel.

Skoene er gamle sager fra H&M, men også et par som jeg elsker at have på som sommeren og som jeg ofte ligger i kufferten når vi skal rejse. De er gode at tøffe rundt i og stadig lækkert eksklusivt med slangeskindsprintet. Jeg er en sucker for sko med slangeskindsprint 😉

I dag glæder jeg mig til at komme til tandlæge 🙂 jep, for jeg har længe gået med en drøm om få rettet mine tænder. Jeg havde som barn prøvet alverdens forskellige bøjler for at få rettet dem ud og de blev også så fine, men med tiden har de rykket sig igen. Tænder rykker/bevæger sig nemlig hele livet og mine har desværre bevæget sig i den forkerte retning specielt meget det sidste halve år. Så meget at jeg kan vågne op med let ømme gummer. Jeg skal ind til Implantatklinikken i København og få sat invisalign skinner på. Er der nogen af Jer som har overvejet at få rettet Jeres tænder? Det kunne være spændende at høre om der er nogen af Jer som har ønsker om at få ordnet tænderne.

ganni leopard 2

SignaturChau

2 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOODIEBOX September