Fineste guld øreringe // Needs Jewellery

White lace and Leopard Mix

imitz bluseimitz blonde 2imitz blonde 3blonde top fra Imitz || leopard nederdel fra soak in luxury || ballerina hm || ur dw

Mit outfit er fra en af de smukke sensommerdage vi var så heldige at få i september. Blondetoppen jeg har på er ny og den er simpelthen noget af de fineste. Jeg er jo en sucker for blonder så var slet ikke tvivl da jeg spottede den. Elsker den er med 3/4 ærmer som slutter så fin med blondetunger og forneden af toppen. En anden detalje som er så fin og gør toppen yderst feminin er knapperne bagtil. Super feminint. Blonden er delikat, men ikke mere at den sagtens kan vaskes i maskinen i en vaskepose hvilket er et stort plus. Jeg er meget glad for den og havde den på så sent som i lørdags, hvor vi var i Louisiana og efterfølgende til middag hos gode venner. Flere af pigerne var vilde med den. Du kan se mit outfit fra i lørdags på instagram @chauthetiger. Her har jeg valgt at style toppen med en nederdel i leopard og flade sko for at dresse den ned til hverdagsbrug. I lørdags var det selvfølgelig med høje hæle og kort nederdel.

Se den fine efterårskollektion fra IMITZ lige HER. Der er så mange fine styles i deres efterårskollektion at jeg må lure lidt mere på den.

Indlægget er sponsoreret ved at jeg har fået tilsendt toppen, holdninger er altid mine egne.

 

imitz blonde bag

SignaturChau

4 Kommentarer

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fineste guld øreringe // Needs Jewellery