Efterårsferie på Madeira

KENZO X H&M

kenzoxhm-lookbookkenzo-x-hm-barclay-dresskenzoxhnm
Så blev det dagen hvor H&M og KENZO frigav deres kollektionssamarbejdet. Som sædvanligt har der været et virvar af mennesker i H&M butikkerne og ikke mindst online. Samarbejdet i år har ikke været den som som har fået mig helt op på dutterne, den er lige spraglet nok…ja selv for mig som elsker print og farver. Men ikke desto mindre så kunne jeg alligevel ikke holde fingrene helt væk, især da min svigerinde i går aftes spurgte om jeg ville købe for hende, da hun havde time når de åbnede op for køb. Jeg fik fat i 4 af de 8 sager hun havde udpeget, hold op det gik stærkt, som altid. Selv nappede jeg en bomberjakke, en hoodie i pyls fra herre og en sweatshirt. Meget spændt på at prøve tøjet og mærke kvaliteten. Generelt synes jeg kvaliteten i kollektionssamarbejder har været super fine og tænker det gælder for denne også. Jeg ville gerne have dynefrakken i denim fra mænd, men den var desværre også gone. Bomberjakken herunder er den ene af tingene jeg fik fat i.

Har I selv hapset noget fra kollektionen?

oktb3-16-inside-the-kenzo-x-h-m-event_36

SignaturChau

4 Kommentarer

 • Jeg var heller ikke helt oppe og kører over den her kollektion, jeg kiggede dog lidt en t-shirt, men den var totalt udsolgt.
  Jeg glæder mig til at se dine indkøb 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chau

   T-shirten og sweatshirt var dem som blev hurtigst udsolgt. De er altså fine og er nemme at bruge i hverdagen.
   Jeg er ikke sikre på mine køb, så spænd på at se om der er en keeper. Det gode ved hm at det er let at returnere i butikken 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Næ.. ikke denne gang – helt ærligt var der ikke et eneste stykke jeg har lyst til at købe… Bomberen er dog fin nok… 🙂
  Jeg gad til gengæld godt, hvis de relancerede hele Isabel Marant samarbejdet ha ha

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Chau

   ha ha…ja sådan havde jeg det også, men blev alligevel lidt grebet mig. Nu må vi se om bomberjakken er noget og de 2 andre ting jeg har købt. Ellers er det jo bare retur til hm.
   åhh…ja Isabel Marant samarbejdet var det bedste nu til dato de har lavet. Derfra fik jeg også en del af 😀 men tror faktisk jeg kun har en sweatshirt tilbage derfra. jeg husker jeg købte sweatshirt, frynsestøvlerne, tørklædet og nederdelen. Der skal jo noget ud for at der kan være plads 🙂 desværre går ud lidt langsommere end ind. HA HA

   Siden  ·  Svar på kommentar

Del en tanke

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårsferie på Madeira